To je to što me zanima!

O njemu bruji internet: Alan je Tinina najveća podrška u plesu

Alan trenutno uz Tinu vodi plesni tečaj u fitness centru na Kvatriću. Zadnjih dana ju je podržavao na Severininoj (47) turneji 'The Magic Tour' te je rekao kako je preponosan na nju...
Vidi originalni članak

Atraktivna Zagrepčanka Valentina Walme (28) pažnju je javnosti privukla u showu 'Ples sa zvijezdama'. Plesom se bavi od šeste godine, a uz nju je na nastupima najčešće mlađi brat Alan.

GOLIŠAV PRIZOR U SOBI Seksi Tina pozira: Svi se smiju 'uhvaćenom' u odrazu stakla...

Nakon što je Tina objavila fotografiju na kojoj se on vidi u odrazu stakla hotelske sobe u Crnoj Gori, javnost se zainteresirala za njega. 

Alan također trenira ples od malih nogu, a krajem listopada je položio ispit za sudca. Sestru i brata je s plesom 'zarazio' otac Edo, također bivši plesač. Majka im je pri tom godinama pomagala sa šivanjem kostima. 

Valentina i Alan bili su, između ostalog, državni prvaci u standardnim plesovima, viceprvaci u latinoameričkim plesovima, državni prvaci u kombinaciji deset plesova i 17. u Europi u kombinaciji deset plesova... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alan trenutno uz Tinu vodi plesni tečaj u fitness centru na Kvatriću. Zadnjih dana ju je podržavao na Severininoj (47) turneji 'The Magic Tour' te je rekao kako je preponosan na nju. 

Tina trenutno nema dečka, a otkriva da je privlače oni koji je mogu dobro nasmijati.

- Volim dečke s kojima mogu plesati, gledati filmove, pričati o nama bitnim stvarima. Ne zanimaju me površni i neiskreni ljudi - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Pink_ 29.12.2019.

    Zgodna cura,mora se to priznati. Ne vidim nista lose da ako netko ima nesto sto je dobro,da to i pokaze,a ova zenska ima puno toga pokazati

  • milicioner 29.12.2019.

    eto, tako se nekome umjetno stvara ime, i postaje poznat. Objaviš nešto dva-tri dana za redom, bilo što, i raji ulazi "u mali mozak". Tako da, eto, i mi sada znamo za tu fuficu, i zašto se čuje to nesnosno BRUJANJE. Jučer smijanje, danas brujanje. Što ćeš....

  • Slajzerizer 29.12.2019.

    Ne razumijem,ko je ovih dvoje i kome su zanimljivi.Bože sačuvaj ovakve vijesti,ovo moze samo ovako neozbiljan portal objavit pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare