To je to što me zanima!

'O Zabranjenom pušenju se ne razmišlja, to se uvijek osjeća'

Gostujući u emisiji 'Dnevni boravak' na 24sata TV-u, Sejo Sexon i Branko Trajkov Trak pričali su kako je biti u bendu koji će koncertom proslaviti 30 godina karijere
Vidi originalni članak

- O Zabranjenom pušenju se ne razmišlja, to se osjeća - rekao je Branko Trajkov Trak o sviranju sa Zabranjenim pušenjem gostujući u emisiji Dnevni boravak na 24sata TV-u. 

Sejo Sexon voditeljici Tatjani Jurić ispričao je kako je Trak u bend došao na jako zanimljiv način. Svirao je u jednom hotelu i dečke pozvao da ga čuju kako zvuči. Svirao je gitaru i uzeli su ga u bend iako su tražili bubnjara. 

Prošlo je 30 godina otkako se formirao bend i u tom se vremenu dogodilo puno toga. Ljudi su osnovali obitelji, promijenili su se mnogi članovi benda, no ljubav prema glazbi nije nestala i zato sviraju još i danas i planiraju nastaviti. 

- Većinom su naše pjesme napisane kao neki mali scenarij i pričaju neku životnu priču, koji put u sebi sadržavaju i frustracije koje mnoge muče - rekao je Sejo. 

Koncert za 30 godina karijere

U subotu 22. ožujka Zabranjeno pušenje nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Tim koncertom će promovirati novi album “Radovi na cesti” i obilježiti 30 godina rada. Kao uvod u koncert u Tvornici kulture 3. ožujka otvorena je izložba “Novi primitivizam za početnike”. Na izložbi se može vidjeti tranzistor babe Atifa, volan autobusa koji su provozali Pišonja i Žuga, Amilin kućni ogrtač, portret doktora Džemidžića, prva gitara Seje Sexona...

- Svakom novom pjesmom one stare bivaju istisnute iz koncertnog repertoara. Ovim koncertom publici ćemo priuštiti i te naše stare hitove koji su uvijek traženi, no koncert ne može trajati beskonačno - rekao je Sejo.

'Ružno pače postalo je labud'

Sexon kaže da je zadovoljan proživljenim i iskustvo s bendom nikad ne bih mijenjao. Bilo je kaže, raznih trenutaka u kojima se činilo da je nemoguće krenuti dalje, no uvijek su uspjeli i zbog toga im je drago. 

- 'Yugo 45' jedna je  naša pjesma za koju smo isprva mislili da neće uspjeti, da ljudima neće biti baš zanimljiva, no danas je jedna od naših najslušanijih i najpopularnijih pjesama. Ružno pače postalo je labud - rekao je Sejo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 18.03.2014.

    krečo Hakija presudila mu čakija ne razumiješ ti to druže sudija iz KP doma vratiću se ja ali Hakija nikad neće sa bara........

  • mjesečeva sjena 18.03.2014.

    pa normalno,tko mi može zabranit da pušim ha???http://www.youtube.com/watch?v=QX5J4LPnjjE

  • user_57334 18.03.2014.

    jedan od boljih bandova. <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare