To je to što me zanima!

Obama s Bearom na Aljaski: Skupa istraživali i snimili selfie

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki predsjednik i televizijski voditelj zajedno su snimili jednu epizodu showa 'Running Wild'. Obojica su podijelili zajednički selfie na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Barack Obama (54) je u trodnevnom posjetu Aljasci gdje s predstavnicima ostalih država na konferenciji o klimatskim promjenama raspravlja o hitnim akcijama koje će usporiti zagrijavanje Arktika.

U međuvremenu, američki predsjednik susreo se i s Bearom Gryllsom, poznatim istraživačem i zaljubljenikom u prirodu. Zajednički selfie obojica su objavila na profilima društvenih mreža.

- Sva sreća da je ovo bio jedini medvjed (bear) na kojeg sam naišao - napisao je Obama pored svoje fotografije na Instagramu.

Tijekom boravka na Aljasci predsjednik je snimio i jednu epizodu za Bearovu emisiju 'Running Wild'.  U poznatoj emisiji već su se pojavili Kate Hudson, Michael Jordan i Zac Efron.

Obama upozorava na učinak klimatskih promjena

Osim što je u svom trodnevnom posjetu uživao u društvu Bear Gryllsa, predsjednik Obama pokušao je upozoriti javnost na sve veće tragične posljedice zagađenja okoliša. Obratio se ljudima snimajući video uz pomoć 'selfie' štapa.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednik Obama rastura sa 'selfie' štapom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barack Obama prvi je aktivni predsjednik SAD-a koji je posjetio krajnji sjever Aljaske, upoznao se s domorcima, odnosno plemenskim vođama i vidio na koji način zarađuju sredstva za život.

POGLEDAJTE VIDEO: Obama snimao po Aljasci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na koncu je zaključio kako po pitanju klimatskih promjena već sad možemo nešto učiniti, ako se svi dovoljno zauzmemo za to, jer ne postoji osoba na svijetu na koju klimatske promjene neće utjecati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • madgalico 02.09.2015.

    Selfie je IN! Umjesto da evoluiramo mi idemo nazad hehe..

  • LampardBlue 02.09.2015.

    Taj Obama je obican cirkusant i klaun boli njega kurac za sranje na bliskom istoku..bolje da ga je tamo medo strpao u labrnju!

  • grof monte_cristo 02.09.2015.

    prvo, ne piše se michel jordan, nego michael, a naravno niti to nije istina, jer se ne radi o slavnom košarkašu nego michaelu b. jordanu glumcu,,,hahahaahaha bravo mirjana

Komentiraj...
Vidi sve komentare