To je to što me zanima!

Obamina žena ljubomorna je na Oprah i na Beyonce?

Brak Michelle i Baracka Obame navodno je na klimavim nogama. Ili se deru jedan na drugog ili pak nervozno hodaju po sobama u Bijeloj kući
Vidi originalni članak

Prva dama Amerike navodno je ljubomorna na Oprah Winfrey (55) jer se previše druži s njezinim mužem. Barack Obama (48) navodno mnogo vremena provodi s Oprah, a i brak im je klimav.
- Njihov brak je kao ratna zona. U javnosti se pojavljuju zajedno i smiju se, no iza vrata padaju krinke. Ako ne viču jedan na drugog, tada nervozno hodaju po sobama - rekao je izvor za strane medije. Otkako su izbori završili Michelle Obama (45) je Oprah navodno objasnila kako za nju nema mjesta i da postoji samo jedna soba za prvu damu. Oprah ima u planu osnovati vlastitu televiziju i ukinuti svoj popularni show. Razlog je želja novim poslovnim potezima i zasićenjem pred kamerama.

PRVA DAMA LJUTA I NA BEYONCE?
Michelle se navodno jako naljutila vidjevši kako Beyonce (28) gleda prvog čovjeka Amerike. Pjevačica je navodno već dugo očarana američkim predsjednikom, te dok su  bili u istoj prostoriji nije mogla skinuti oči s njega. Prva je dama pjevačici ponašanjem jasno dala do znanja da joj se ne sviđa način na koji gleda njezinog supruga. Beyonce je kako bi izgladila situaciju pokušala zagrliti Michelle, no Prva dama se spretno izvukla.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Iskrena 18.01.2010.

    NEMATE NA KOGA BITI! ZNATE LI VI DA JE OPRAH LEZBAČA? S ONOM SVOJOM PRIJATELJICOM KOJA JE STALNO UZ NJU.

  • saloma 18.01.2010.

    sve mi se čini da će oni biti crni angelina i brad pitt. sad će svako malo izlaziti u javnost neki izvori koji govore kako se kolju, potom ćemo ih viđati nasmješene i zagrljene, da bi se opet rastajali. ti amerikanci zaista nemaju posla pa izmišljaju svakojake priče

  • shorty 18.01.2010.

    NOT!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare