To je to što me zanima!

Obitelj Boba Sageta podnijela tužbu, žele istragu o njegovoj smrti zatvoriti za javnost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnik obitelji Saget rekao je da je zabrana podnesena kako bi se 'spriječilo objavljivanje zapisa istrage' o njegovoj iznenadnoj smrti u 65. godini života
Vidi originalni članak

Udovica Boba Sageta, novinarka i glumica Kelly Rizzo (42) i njegove tri kćeri podigle su tužbu i podnijele zahtjev da se zaustave sve daljnje objave informacija o smrti zvijezde TV sitcoma 'Puna kuća', piše CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj traži da se istražni zapisi vezani uz Sagetovu smrt izuzmu od objavljivanja u javnosti zbog njihove grafičke prirode, te zbog načina na koji prikazuju pokojnog glumca.  Tvrde da bi objavljivanje ovih informacija moglo uzrokovati to da obitelj 'pretrpi nepopravljivu štetu u obliku ekstremne duševne boli, tjeskobe i emocionalne tuge'. Odvjetnik obitelji Saget rekao je da je zabrana podnesena kako bi se 'spriječilo objavljivanje zapisa istrage' o njegovoj iznenadnoj smrti u 65. godini života.

 

- Činjenice istrage trebale bi biti objavljene, ali ti materijali trebaju ostati privatni iz poštovanja dostojanstva gospodina Sageta i njegove obitelji - izjavio je njihov odvjetnik. 

KRUŽE I RAZNE TEORIJE ZAVJERE Sagetova smrt buni stručnjake: 'Njegova ozljeda sliči na udarac autom, palicom ili težak pad'

Obitelj je podnijela tužbu nakon što su u javnost izašle informacije i kojekakve teorije zavjere o Sagetovoj smrti. Nakon što je obitelj prošlog tjedna objavila da je glumac umro od posljedica ozljede glave koju nije ni primijetio, naknadno su se oglasili vještaci i medicinski stručnjaci koji tvrde da je to bio puno jači udarac nego što se sugerira u službenoj verziji događaja.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 16.02.2022.

    Nesto je tu sumnjivo mozda ubojstvo.

  • Ivoivic3 16.02.2022.

    Opalija ga šura u glavu bejzbol palicon

Komentiraj...
Vidi sve komentare