To je to što me zanima!

Obitelj i prijatelji oprostili se od Gandolfinija: Bio si jako dobar

Čak 1800 prijatelja, kolega i članova obitelji reklo je posljednje zbogom Gandolfiniju u katedrali Saint John the Divine u New Yorku. Pamtit će ga samo po onom dobrom
Vidi originalni članak

Prijatelji i obitelj glumca će pamtiti kao dragog, tihog i dobrog čovjeka koji je svojim likom i djelom u mnogočemu pomaknuo granice. James Gandolfini pokopan je u četvrtak u New Yorku u nazočnosti čak 1800 prijatelja, članova obitelji i obožavatelja koji će ga zauvijek pamtiti kao Tonyja Soprana. Misa je održana u katedrali Saint John the Divine.

Na sprovodu su bili Edie Falco, Steve Buscemi, Tony Sirico, Aida Turturro, Dominic Chianese, trudna Jamie-Lynn Sigler, guverner New Jerseya Chris Christie te Alec Baldwin, Julianna Margulies, Chris Noth and Marcia Gay Harden i mnogi drugi. 

- Bio si jako dobar dečko. Tužan, zbunjen, ali predivan i savršen glumac - rekao je na sprovodu David Chase.

Podsjetimo, 51-godišnji Gandolfini preminuo je 20. lipnja u Rimu od srčanog udara. Iza sebe je ostavio suprugu, bivšu manekenku Deborah Lin, devetomjesečnu kćerkicu Lilianu Ruth te sina Michaela iz prošlog braka s Marcy Wudarski. Od nje se rastao 2002. godine poslije tri godine braka. Čim je čula tužnu vijest, zaputila se u Italiju. Deborah i James vjenčali su se 2008. godine na Havajima. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stmagnifica 28.06.2013.

    odlican u ulozi Soprana... ode nas Tony :((( RIP

  • das 28.06.2013.

    ajbolja scena... bari dulje vrijeme svoju psihijatricu al ona se neda i tak on pizdi dok nakon dugo vremena dođe s kartama za neko otočje i dalje se ona neda i krene ona objašnjavat zašto nemože s njim frajer je poludio izletio van lupio vratima i zaurlo "you fucking cunt" al našo je on na kom će izliječit frustracije... bio je zakon u seriji ... živio negdje drugdje.

  • morenocro 28.06.2013.

    Baš sam tužan,super mi je bila serija Soprano i on sa cijelom ekipom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare