To je to što me zanima!

Obitelj Jolie-Pitt daruje si poklone iz kućne radinosti

Pitt i Jolie ne žele svoje šestero djece obasipati skupim i ekstravagantnim poklonima. Umjesto toga, svaki član će sam izraditi nešto za ostale
Vidi originalni članak

Američki glumac Brad Pitt (44) nedavno je otkrio kako će njegova obitelj provesti božićne i novogodišnje praznike. On i njegova nevjenčana supruga Angelina Jolie (33) ne žele razmaziti svoje šestero djece, već žele pravu obiteljsku atmosferu.
 - Razmjenjujemo poklone, iako ne osjećamo pritisak da oni moraju biti skupi ili ekstravagantni. Naša djeca od nas ne traže takve darove iz razloga što ne gledaju toliko često Cartoon Network i slične programe koji su prepuni manipulativnih reklama za igračke. Pokušavamo potrošiti što manje novaca na poklone. Držimo se pravila da svaki član obitelji mora izraditi nešto za ostale, ali naglasak je na uloženom trudu i vremenu u dar - otkriva Brad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mekana 18.12.2008.

    Dosta više sa preseravanjem!Već vidim kako Joli plete pokloneza klince,a Pitt...eto ne mogu skontati što će on da im izradi.Možeš slitmi!

  • chuperak 17.12.2008.

    al je ovaj bred pitt ostario otkad je sa ovom ženom pa to je prestrašno...mislim da \"angie\" nosi hlače u toj kući..koja papčina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare