To je to što me zanima!

Obitelj Kovač će se u novoj vili kupati u 7 kupaonica...

Anica se za uređenje kuće cjenkala kao Ciganka. Obitelj trenutačno živi nasuprot vile koju grade. U svoj novi dom tek su nedavno uveli struju i vodu
Vidi originalni članak

Znaš da sam ja Hercegovka po prirodi i da sam se poput Ciganke morala malo cjenkati, našalila se bivša misica Anica Kovač (33) u televizijskom intervjuu za RTL. Otkrila je kako će u vili od 500-tinjak kvadratnih metara u zagrebačkoj Babonićevoj ulici imati čak sedam kupaonica. Naručila ih je u Interijerima Stipić. Tamo je prosječna cijena kade oko 30.000 kuna. Četvorni metar pločica stoji od 300 kuna na više, a najjeftinije tuš-kabine 10.000 kuna. Cijena masažnih kada seže i do 60.000 kuna. Anica i Robert, koji trenutačno žive nasuprot impresivne vile, često dovode kćer Leticiju (5) i sina Marka (2) na gradilište. Mališani se dive novom domu, u koji su tek nedavno uveli struju i vodu. Dvomjesečna kći Viktorija, dok su mama i tata na gradilištu, ostaje s dadiljom. Anica se sada najviše raduje Božiću. Uživa u obiteljskoj atmosferi.
- Uglavnom molimo krunicu i pjevamo - opisala je Anica. Muškima najčešće daruje vino. Još nije odlučila što će dati bližnjima, ali se već priprema za kupnju darova. Neće biti rastrošna.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • MIROTVORAC 26.11.2009.

    Evo ukratko ; hercegovačka gamad !!!! Da je nekakva mater sigurno nebi svoje dijete bebu ostavljala nepoznatoj osobi tj sluškinji dok ona hajbalajba po kavama i špicama i ima lijepog vremena !Gade mi se takvi ljudi i još se naravno kao i svi hercegovčići hvali kako ona moli krunicu -ma mrš u svoj kamenjar govno jedno !!! Ja nemam milijune ali dok je moja žena bila na porodiljnom bila je dan i noć sa svojim djetetom kao sve normalne mame i nebi ga ostavila nikome osim meni i nakratko dedi i baki !!! Ja imam 3 kupaonice u kući i to mi je previše jer mi jedna kupaonica totalno bezveze stoji neiskorištena a 5 nas je u kući !!! Ali obićno ti koji imaju milijune su bez ikakvog ukusa i u glupost troše novce -seljačine !!!

  • -mariela- 24.11.2009.

    Ja stvarno nemam rijeci,zeludac mi se okrece kad vidim toliku zavist.Da ste vi u svijetu i da znate kako zivu ovakvi poput Kovaca,poklopili bi se usima i sutjeli. Iskreno se nadam,da cete jednog dana progledat i vidjeti vise i dalje od svoje ulice i sebe. I tada cete se crveniti,kad shvatite koliko ste nazadni bili. U biti nije tesko znati,imate internete,pa informirajte se,umjesto da pljujete po drugima tu. Za vasu informaciju: Imaju Kovaci i u duvnu,i u dalmaciji i u münchenu svoje imobilije.Nemojte misliti kako su oni tu jer nemaju gdje drugo,ala ste plitki gospe draga. I bas me zanima tko bih od vas razdjelio svoje milione da ih ima,i nastavio zivjet ovako kako sad zive??? I ne branim ja Kovace,nego sve koji su svoj imetak stekli na posten nacin. Usput receno,u kulturnom svijetu se ne daje sila novaca za bozicne poklone,kao sto vi mislite i cinite. Ne uce se djeca takvim stvarima,da nalaze malo bogatsvo ispod bora. Samo vi sanjajte i zelite nemoguce ! Ima vremena,naucit ce te.

  • nera23 24.11.2009.

    zar je robert kovac zaista prije anice vec bio u braku? i ima djecu??? to sam prvi put ovdje u komentarima procitala -bas me iznenadilo- jer on u javnosti nikada ne pominje djecu iz prvog braka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare