To je to što me zanima!

Obitelj ubijene redateljice tužila Baldwina za ubojstvo iz nehaja

Redateljica Hutchins ubijena je na setu filma 'Rust', nakon što ju je slučajno upucao glumac Alec Baldwin. Njezina obitelj podigla je tužbu, a uz nju prezentirali su i animirani video ubojstva
Vidi originalni članak

Obitelj Halyne Hutchins, redateljice koju je na setu upucao glumac Alec Baldwin (63), odlučila se tužiti ga za ubojstvo iz nehaja. Uz tužbu, objavljen je i animirani video koji prikazuje kako se ubojstvo dogodilo pod nazivom 'Ubijanje Halyne Hutchins na setu filma 'Rust'.

- Puno je ljudi koji su krivi, ali gospodin Baldwin je bio osoba koja je držala oružje... da nije on pucao, ona ne bi umrla - rekao je odvjetnik obitelji Hutchins Brian Panish na konferenciji za novinare u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U animiranom filmu prikazan je Baldwin koji je tijekom scene zapucao prema redateljici, a usput ranio i Joela Souzu

- Baldwin nosi značajan dio odgovornosti, ali postoje i drugi. To je ono o čemu će se ovaj slučaj baviti - ocjenjivanje pravedne podjele na onoga tko je odgovoran za besmislenu tragediju - rekao je odvjetnik o tužbi, koja je podnesena u Novom Meksiku.

OGLASIO SE VIDEO PORUKOM Alec Baldwin se vratio na posao i opet snima: Čudno je sve, još mi je teško od tog užasnog dana

Tragedija se dogodila 21. listopada, a Baldwin je ispucao jedan metak koji je usmrtio redateljicu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nap 16.02.2022.

    Krivac je onaj koji je stavio prave metke

  • luky lu 16.02.2022.

    Kriv je oružar koji sa svime raspolaže....a on kao i svi glumci je bio na svome poslu i samo odrađivao vrstu zadanog posla...on nije taj koji pregledava oružje i po meni ne snosi nikakvu odgovornost za to!!!!!! zaista je i tom čovjeku uništen život kao i obitelji a krivica je jedino na oružaru koji nije provjerio oružje prije upotrebe!!!!!! molim lijepo!!!

  • 15.02.2022.

    Meni prije svega nije jasno što rade pravi meci na filmskom setu, kao i pravi pištolji. Sve drugo je sporedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare