To je to što me zanima!

Obiteljska fotografija: Britney i Charlie baš su kao muž i žena

Pjevačica je iskoristila pauzu od nastupa u Las Vegasu i slobodno vrijeme provela sa svojim najdražim muškarcima. Charlie za Britney ima samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Iako su u vezi tek četiri mjeseca, čini se da se Charlie Ebersol (32) uklopio u obitelj Britney Spears (33). Novi dečko pjevačice odlično se slaže s njezinim sinovima, devetogodišnjim Seanom i osmogodišnjim Jaydenom. 

- Nema ništa bolje od obiteljskog druženja u Las Vegasu - napisala je Britney pored fotografije koju je s obožavateljima podijelila  na Instagramu, a na kojoj ova vesela četvorka djeluje kao mala, složna obitelj. 

Pjevačica je iskoristila pauzu od nastupa u Las Vegasu i slobodno vrijeme provela sa svojim najdražim muškarcima. 

Producent je nedavno u časopisu People progovorio o vezi s Britney. 

- Kad vidite nju kako tretira ljude, dođe vam da se pogledate u ogledalo i zapitate se koliko vi dajete drugima. Britney se vodi za srce, te one koje poznaje, ali i ne poznaje, tretira bolje, nego vi ili ja. Ona me motivira da budem bolji - rekao je Charlie o svojoj novoj djevojci. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WOMANIZER 02.03.2015.

    iskeno, mislim da je charlie za nju najbolji do sada. čovjek iz showbiza koji ima iskustva u svemu kao i ona. ne želi previše pričati o svom privatnom životu kao ni ona- o tom je baš nedavno pričao u intervjuu. razumiju se zbog svega toga, oboje su odrasli pod reflektorima... džentlmen je i čini se skroz ok. vidi se da ju čini sretnom pošto je čak kostim u vegasu promijenila u jaknu s "I ♥ Charlie", a sada i majicu isto tako. sretna je, izgleda bolje, pleše bolje... jednostavno se vidi na njoj. evo par kratkih videa: http://goo.gl/wpkirv ... http://goo.gl/mTaOhr ... http://goo.gl/8fFtV1 ... http://goo.gl/hOVrTS ... http://goo.gl/CytPcl ... http://goo.gl/j4xjo2 ... http://goo.gl/YC1z5S ... http://goo.gl/JSjHqd ... btw, neki dan su plivali s dupinima: https://pbs.twimg.com/media/B--17gDU4AErdhB.jpg:large

  • kokaza5 01.03.2015.

    Zgodni muškići svi.

  • Moslavka 01.03.2015.

    Perfektna familija isto kao sto sam i ja Marija Terezija. Ipak da ne budem potpuno bezobrazna, nadam se da nadje srecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare