To je to što me zanima!

Obiteljska fotografija: Starleta Jordan pokazala drugu stranu

Ne želim ostarjeti sama, zaključila je nedavno Katie Price nakon što je rodila svoje četvrto dijete, sina Jetta. Dječak se rodio 12. kolovoza, osam tjedana ranije
Vidi originalni članak

Katie Price (35) sa svojim obožavateljima podijelila je fotografiju na kojoj je mogu vidjeti u potpuno drugačijem izdanju od onog na koje su navikli. 

Starleta poznatija kao Jordan pozirala je na kauču u obiteljskom domu s 11-godišnjim sinom Harveyem, dvomjesečnim sinom Jettom te sa suprugom Kieranom Haylerom. Harvey je u krilu nježno držao malenog brata, a Katie je odjenula pidžamu s likovima Mickeya Mousea. 

Katie je malenog Jetta rodila 12. kolovoza, osam tjedana ranije. Reality zvijezda majka je i osmogodišnjeg Juniora te šestogodišnje djevojčice Princess. Iako već ima četvero djece, Katie je izjavila da bi ih voljela imati još. 

- Ne želim ostarjeti sama - zaključila je Katie. 

Starleta Jordan pokazala sina dva mjeseca nakon poroda

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pernica 21.10.2013.

    meni je smiješno kako ona na svakoj slici zauzme pozu zavodnice, pa i kod kuće na kauču u pidžami , napućene usne, uski zavodnički pogled hahahahha, a čekaj, svalko dijete je sa drugim napravila....ma bravo! prava starleta- nek žena rađa, neka male dječice.....ovaj dečko mi se njen više sviđa od nje! :P

  • vedran_zgb 21.10.2013.

    Svaka čast ovom koji ju je oženio. To se zove hrabrost i odvažnost. Dečku kapa dole!

  • pr0v0kator 20.10.2013.

    sta je to tamnoputo, loptasto u sredini????

Komentiraj...
Vidi sve komentare