To je to što me zanima!

Obiteljska idila: Alec Baldwin u čvrstom zagrljaju žene i kćeri

Lijepa mama Hilaria, napisala je 17-godišnja kćer Aleca Baldwina pored fotografija na kojoj maćehi daje poljubac. Alec i Hilaria uskoro će dobiti svoje prvo dijete
Vidi originalni članak

Ireland Baldwin (17) na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s ocem Alecom Baldwinom (55) i njegovom mlađahnom suprugom Hilariom Thomas (28). Svi zajedno u petak su uživali u jednom restoranu u New Yorku, a Ireland koju je Alec dobio u braku s Kim Basinger, nije skrivala koliko obožava svog oca te koliko se zbližila s Hilariom koja će joj uskoro roditi sestricu. 

- Lijepa mama Hilaria - napisala je Ireland pored fotografija na kojoj maćehi daje poljubac. Svi su bili ležerno odjeveni, a iako se Aleca rijetko može vidjeti s osmijehom na licu, glumac je sa svojim najdražim djevojkama također izmjenjivao nježnosti. 

Nakon što su se vjenčali prošle godine u lipnju, glumac i instruktorica joge uskoro će dobiti i svoje prvo dijete zajedno. Ireland živi u Los Angelesu s majkom Kim, a u New York je došla kako bi snimila kampanju za kupaće kostime. Kćer glumca nedavno je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom IMG. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • angelos 22.05.2013.

    lijepa kći i supruga, ima se čime ponositi.

  • LIGHTS 06.04.2013.

    Kćer i žena izgledaju kao vršnjakinje, Baldwin je sretnik, obadvije su prelijepe. :D

  • WOMANIZER 06.04.2013.

    to je ona cura koja izgleda NEVJEROJATNO za svojih 17 godina, jel tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare