To je to što me zanima!

Objavila fotku staru 12 godina: 'Imam tanke obrve i ćevap ten'

Pamela se dvaput natjecala na Eurosongu s grupom Feminnem, a kad nisu prošle dalje, tvrdi pjevačica, bile su jako tužne, dva sata su plakale u sobi i međusobno su se tješile...
Vidi originalni članak

Nekadašnja članica benda Feminnem Pamela Ramljak (39) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz 2007. i osvrnula se na vlastiti izgled iz tog razdoblja.

- Prije 12 godina, 12!? Iskreno, kao da je bilo prije tri maksimalno. Ovo je 2007. I zblajhana Pamela s tankim obrvama i ćevap tenom. Sve bih promijenila osim trbuha. Imam naglu želju da odem u teretanu - napisala je pjevačica u opisu fotografije. 

Mnoge je obožavatelje šokirala, jer su mislili kako je riječ o nedavnoj fotografiji.

- Pamela, blistala si prije,a i sada - samo je jedan od komentara koji su se našli.

BOLEST U OBITELJI? Pamela Ramljak pozvala žene: 'Jednom godišnje na ultrazvuk'

Pamela se dvaput natjecala na Eurosongu s grupom Feminnem, a kad nisu prošle dalje, tvrdi pjevačica, bile su jako tužne, dva sata su plakale u sobi i međusobno su se tješile. Kaže kako im je ujedno to razdoblje bilo i podosta stresno.

- Oba su bila različita iskustva. Mi smo gore bile kao tri djevojčice, gdje god su nam rekli da idemo i radimo nešto, mi smo to napravile. Bilo je lijepo, ali užasno stresno. Drugi put je bilo puno bolje jer je to bila naša pjesma. Dali su nam dosta slobode i zato smo više zabavile. Od srca smo napravile sve što smo mogle - kaže Pamela.

Od raspada grupe Feminem prošlo je sedam godina. Pjevačica kaže kako je to bilo odlično iskustvo, ali sve ima svoje prednosti i nedostatke.

- Sad imam super bend, dečki su legende. Bilo je prekrasnih razdoblja s curama, tad nisam imala obitelj. Prihvaćale smo puno angažmana, dolazile gdje god bi nas zvali. Više ipak zaradiš kao sam svoj gazda - dodala je Pamela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jozo iz Sinja 27.07.2019.

    Ne volim cevape...

  • bree77 21.07.2019.

    Sad imaš prenaglasene obrve za jednu plavušu, što je ovako bolje?

  • anchy2004 20.07.2019.

    A sad ima nacrtane obrve, umjetne trepavice, 18 sloja pudera i rumenila i dalje je ćevap

Komentiraj...
Vidi sve komentare