To je to što me zanima!

Objavljena su imena razbojnika koji su u Parizu opljačkali Kim

Među objavljenim imenima je i ono brata Kiminog vozača kojeg se sumnjičilo posljednjih nekoliko dana. Starleta je izjavila da ne želi putovati u Francusku na suđenje
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (36) želi da pravda dostigne bandu koja je početkom listopada prošle godine upala u njezin stan u Parizu, uzela njezin skupocjen nakit i njoj prijetila pištoljem.

No nikako ne želi putovati u Francusku na suđenje. Nasreću, francuski pravni sustav omogućit će reality zvijezdi da svjedoči iz udobnosti svog doma u Los Angelesu. Naime, prema njihovu zakonu, optuženi nemaju pravo ispitivati žrtvu, a ona se s njima ne mora suočiti, pa suci često obavljaju ispitivanja izvan sudnice.

Tako će vjerojatno i sudac koji dobije ovaj slučaj putovati u SAD, a postoji mogućnost da smanje troškove tako što će ispitivanje obaviti Skypeom.

Identitet nekih od pljačkaša sada je poznat javnosti. Objavljeno je da je riječ o Florusu H. (44), Yuniceu A. (63), Marceau B. (64) te Garyju Madaru (27), bratu Kiminog vozača Michaela. Obojica su radili za istu kompaniju, a Michael je prije nekoliko dana oslobođen optužbi da je pljačkašima dao informacije o starleti.

Pljačkaši su u listopadu 2016. godine vezali Kim i prijetili joj pištoljem, a iz stana su uzeli 107,2 milijuna kuna vrijedan nakit.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 23.01.2017.

    Sad je valjda na redu naša nomad student-starleta. Tko zna što će sve navesti da joj je ukradeno........

  • Mercedes s klasa 13.01.2017.

    Jel Kreso Beljak?

  • talman 13.01.2017.

    Ovo sam čekao od jučer

Komentiraj...
Vidi sve komentare