To je to što me zanima!

Oblinama protiv žege: Gruica i Sopek pokazale su seksi tijela

Spas od velikih vruća naše estradne zvijezde potražile su, kao i mnogi, na obali. Neke poznate dame fotografija na kojima poziraju u badićima rado podijele i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Renata Sopek (38) uživa u Vodicama, a svoje je fanove počastila fotkom s plaže. 

- Izbaci uljeza - napisala je fitness trenerica kojoj je u kadar 'upao' nepoznati muškarac. 

Pratitelji su je počastili brojnim komplimentima na račun njenog utegnutog tijela, a neki su joj se čak ponudili da joj namažu leđa kremom za sunčanje. 

Sopek je strastvena ljubiteljica zdravog načina života, a fitness i nutricionističke savjete rado dijeli na raznim platformama. 

Jednako aktivna je i Ana Gruica, koju smo nedavno mogli gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Gruica je pozirala u bikiniju stojeći na stijeni, ističući svoju isklesanu liniju. Ana se u hashtagovima prozvala 'fit mamom' i 'opsjednutom fitnessom'. 

Ana je odmah nakon poroda na jesen 2015. krenula natrag u teretanu te se vratila starim navikama, što za nju podrazumijeva pet treninga dnevno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • OS98netko 11.07.2017.

    Kako ke gruica ruzna tena pa to je uzas

  • Opaka Salpa 11.07.2017.

    A kad se Grujica uspije bavit djetom ako trenira 5 puta dnevo još pohodi sve moguće evente

  • Judita👥 11.07.2017.

    kako je meni renči bila zgodna i lijepa dok je u bingu bila hostesa s ivom jerković ...sad nikako.tijelo da , ..no mišićavo, ali ajdem ne znam kaj se dogodilo s licem.(usta???

Komentiraj...
Vidi sve komentare