To je to što me zanima!

Obožava ju i sin: Sunčici Lalić je ostala stara mačka Princeza

Budući da su i nakon razlaza, Sunčica i Jurilij ostali u prijateljskim odnosima, sporazumjeli su se i oko skrbništva nad njihovom kućnom ljubimicom, mačkom
Vidi originalni članak

Nakon 16 godina zajedničkog života poduzetnici Dragan Jurilj (46) i Sunčica Lalić (41) više ne žive na istim adresama.

Iako se nikad nisu vjenčali, Dragan i Sunčica imali su idiličnu vezu. Ipak, prije nekoliko tjedana Dragan je potvrdio da nisu više zajedno, ali da je sa Sunčicom ostao u dobrim odnosima zbog osmogodišnjeg sina Ariena, s kojim se često viđa. 

Budući da su i nakon razlaza ostali u prijateljskim odnosima, sporazumjeli su se i oko skrbništva nad njihovom dugogodišnjim kućnom ljubimicom, mačkom Princezom.

- Mislim da to nije tema za razgovor. Bavim se ozbiljnim poslovima i ne namjeravam o tome ništa reći, odgovorila je Sunčica u kratkom telefonskom razgovoru na pitanje je li maca nastavila živjeti s njom.

Ipak, njihovi kućni prijatelji kažu da je maca ostala sa Sunčicom i zbog toga što Princezu obožava i sin Arien.

Maca Princeza (10) došla je u njihov dom 2006. godine i još je zdrava i u odličnoj formi unatoč raznim zdravstvenim tegobama koje su ju mučile u prošlosti.

Tako se saznalo da ima anoreksiju zbog masne jetre i genetske malformacije. Da bi joj spasili život Sunčica i Dragan su ju vodili veterinaru, ali i na akupunkturu i reiki tretmane, a kad nisu bili kod kuće, o maci se brinula dadilja. Prije desetak godina Dragan je izjavio u novinama da je Princeza umalo bila žrtva atentata kad su se razilazili s poslovnim partnerom, generalom Vladimirom Zagorcem.

- Rekao je da će pucati u našu mačku - požalio se Dragan.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Britvaa 02.02.2016.

    Članak o njihovoj mački i njenom zdravstvenom stanju. Pa ja ću popi...

  • hulkica 01.02.2016.

    wtf?????????????

  • hulkica 01.02.2016.

    wtf?????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare