To je to što me zanima!

Obrušili se na Nives: Jel vaša djeca uživaju u ovim fotkama?

Njenoj pratiteljici se nije svidjelo što je pjevačica pozirala gola u traper košulji. No Nives joj nije ostala dužna: “Najbolje odite J.Lo, Beyonce... pitat šta kažu njihova djeca na njihove fotke”...
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica napravila si je novi friz, jedino ju je mučilo što obući za večernji izlazak. Svoje muke Nives Celzijus (36) podijelila je na društvenoj mreži. “Jel vaša djeca ‘uživaju’ u ovim fotkama”, obrušila se njezina pratiteljica kojoj se nije svidjelo što je pjevačica pozirala gola u traper košulji.

No Nives joj nije ostala dužna: “Najbolje odite J.Lo, Beyonce... pitat šta kažu njihova djeca na njihove fotke”.

Ovo nije prvi put da Celzijus 'ratuje' s pratiteljima na društvenim mrežama.

- Ne vidiš koliko si mršavija bila? Sad si krme - napisao je Nives nepoznati pratitelj pokraj njezine starije fotografije, na što mu je dobitnica 'Kiklopa' odgovorila:

- Sva sreća da mojih 192 centimetara i 90 kila obožava baš tako. A ti si ružan kako god okreneš - objavila je Nives i otkrila da ima nekoga u svom životu, ali o ljubavi nije htjela pričati.

Celzijus je nedavno rekla kako je ogorčena na starije muškarce koji vole šetati klinke. 

- Čitam, ovi neki 'matori' frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30 godina su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale. Je li tim likovima netko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi jer one šetaju one mlade, lijepe, utegnute, u naponu snage frajere? - očitala im je Nives lekciju. 

ZABAVA! KVIZ: Koliko imate samopouzdanja? 

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Mercedes s klasa 05.09.2018.

    Ona tako prehranjuje za svoju djecu. A šta će kada je dino sve prokockao

  • guest2010 03.09.2018.

    A dobro, nećemo ništa komentirati. Nekad si bila starleta (sa 16.g), cijela reprezentacija se izredala na tebi, no eto, danas si postala poštena žena, spisateljica, glumica. Skoro da si Marija Magdalena. Svetica prava. Aleluja.

  • no sleep 03.09.2018.

    192 centimetra??? da ziher!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare