To je to što me zanima!

Obucite me ili odlazim! Emilia Clarke ne želi pokazivati grudi

Plavokosa glumica, koja se razgolitila u 'Igri prijestolja' navodno je šefove HBO-a obavijestila da se više neće skidati jer ne želi da je ljudi pamte samo po grudima
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Igra prijestolja', Emilia Clarke (26), odlučila je da više ne želi snimati scene seksa i pojavljivati se u bilo kakvim golišavim scenama, piše britanski The Sun. Glumica, koja je u seriji utjelovila Daenerys Targaryen, šefove HBO-a navodno je obavijestila da više neće snimati filmske scene u toplesu. Unuka Charlieja Chaplina, njezina kolegica Oona Chaplin, medijima je otkrila da jedna od glavnih glumica serije više ne želi snimati scene u toplesu i skidati se pred kamerama.

- Rekla je da želi da je pamte po njezinoj glumi, a ne grudima - otkrila je Chaplin i odbila otkriti ime kolegice.

No šuška se da je riječ upravo o Emiliji koja je nedavno u jednoj od epizoda treće sezone serije osvanula potpuno gola. Glumica se već nebrojeno puta skinula na malim ekranima, ali i na kazališnim daskama Broadwaya u predstavi 'Doručak kod Tiffanyja'. 

Producenti predstave zabranili su fotografiranje u kazalištu jer nisu željeli da se njezine obnažene fotografije pojave u javnosti.

- Podsjećamo da je zabranjeno fotografiranje u kazalištu. Ako netko bude uhvaćen, bit će odmah izbačen s predstave - poručili su u ožujku s Broadwaya.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • martinmg42 23.05.2013.

    haha vec si se skinula i svi smo vidjeli sve tako da molim te emilia... ;) kasni palis

  • chelseaMG 23.05.2013.

    nažalost bez obzira kakva glumica bila, dobra ili loša, svi će je pamtiti po tome što se pojavila gola u seriji.

  • Tolerancija 23.05.2013.

    prelijepa dama i odlicna glumica,shvatam ove salve komentara tipa poslje hebanja nema kajanja ,aliu ovo je za pohvalu ,sto ona zeli ,oba zadnja scene gdje je bila gola je u sustini bila apsolutno nepotrebna !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare