To je to što me zanima!

Očajna Kim: Psić ju izluđuje lajanjem, pa je pozvala Cesara

Reality zvijezda svojoj je kćeri North kupila pomeranku Sushi no ubrzo je shvatila da živahnu kujicu ne može držati pod kontrolom. Cesar je zaključio da su Kim i North psića razmazile
Vidi originalni članak

Starleta Kim Kardashian (37) nabavila je pomeranku Sushi, no ne može s njom izaći na kraj. Pomeranka je neposlušna, pa se za pomoć obratila poznatom šaptaču psima, treneru Cesaru Millanu (48). Naime, Sushi je štene koje voli lajati, što starletu izluđuje.

- Za svoje duševno zdravlje, sve što sam htjela bio je miran pas - požalila se Cesaru.

Milan, koji je pomagao mnogim zvijezdama da riješe probleme sa svojim ljubimcima, promatrao je Kim i North kako se igraju s psićem. Zaključio je da griješe jer joj toleriraju nepodopštine i dopuštaju joj da si 'prisvoji' svaki kutak kuće.  Cesar je pokazao reality zvijezdi nekoliko trikova kojima može smiriti Sushi. 

- Drago mi je što sada znam da se to da popraviti. Ona je dio naše obitelji i moramo naći zajednički jezik - kazala je Kardashianka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tajnamoja 09.12.2017.

    Isuse kakvo razbacivanje novcima.

  • yeslittleduck 05.12.2017.

    Zamisli laje.....svasta

  • Linz 05.12.2017.

    Nije to ništa, Hrvatska pošta u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zaštitu prirode izdaje četiri prigodne poštanske marke s motivom bjeloglavog supa u različitim pozama !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare