To je to što me zanima!

Očajna kućanica Felicity Huffman ima očajne noge

Zvijezdu "Kućanica", američku glumicu Felicity Huffman (44) očito polako 'gaze' godine. Njen izgled neusporediv je s onim na malim ekranima
Vidi originalni članak

Dok je džogirala s mužem Williamom H. Macyjem blizu svog doma u Kaliforniji, zvijezda serije "Kućanice", Felicity Huffman (44) otkrila je noge pune naslaga celulita. U međuvremenu, Lynette, lik kojeg Felicity tumači u 'Kućanicama' trenutno se bori s rakom. Radi kemoerapija otpala joj je sva kosa i sada je potpuno ćelava. Ta je borba ujedno jako emocionalna i komična, a Lynette ni djeci, ali ni svojim prijateljima nije rekla tu strašnu vijest jer ne želi izazivati ničije sažaljenje.
- Željeli smo ispitati efekte bolesti na obitelj i prijatelje. Nismo htjeli igrati na kartu 'možda će umrijeti', to nije poanta u njenom izlječenju. Eksperimentirali smo da bi vidjeli što takva bolest čini čovjeku i ljudima kojima je on okružen - rekao je autor serije Marc Cherry. Nova sezona počet će se prikazivati iduće godine, kada bi trebala stići i na hrvatske male ekrane.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 06.12.2007.

    Ovo je podvala !

  • jeans 08.10.2007.

    Tko zna čije su to noge, njene nisu.

  • Helena_Zg 08.10.2007.

    OMFG,EWWWWWWWWWW

Komentiraj...
Vidi sve komentare