To je to što me zanima!

'Oceanovih osam': Negativac u filmu nađen u seriji 'Homeland'

'Ocean's Eight' prvi put je najavljen prošle godine, a Georgea Clooneyja u glavnoj ulozi mijenja Sandra Bullock. Nakon što su nađene pozitivke, vrijeme je da se predstavi i negativac
Vidi originalni članak

'Oceanovih osam', ženski spinof popularnog trilera 'Oceanovih jedanaest' je prema posljednjim informacijama iz Hollywooda našao svojeg glavnog negativca.

Kako se čini, ta će čast pripasti Damianu Lewisu, glumcu koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Nicholasa Brodyja u špijunskoj seriji 'Homeland'. Ovaj 45-ogodišnji Englez navodno je vrlo blizu potpisivanja ugovora o suradnji, a američki mediji navode kako je ovih dana posjetio i set nadolazećeg filma.

'Ocean's Eight' prvi put je najavljen prošle godine, a George Clooneyja će u glavnoj ulozi zamijeniti Sandra Bullock koja će na čelu skupine kradljivica pokušati izvesti još jednu spektakularnu pljačku.

Lewis će prema glasinama igrati bivšeg ljubavnika Bullockinog lika i muškarca kojeg će protagonistice filma pokušati opljačkati. Ostatak zvjezdane glumačke postave filma uključuje imena kao što su Rihanna, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter i Awkwafina. Film režira Gary Ross, čovjek koji potpisuje kino uspješnicu 'Igre gladi'.

'Oceanovih osam', po trenutačnim planovima, stiže u kina početkom lipnja, 2018.godine.

Izvor: IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 4

  • El Tractor 09.12.2016.

    Ovo će biti žešća katastrofa, po meni ocjena manja od 6...

Komentiraj...
Vidi sve komentare