To je to što me zanima!

Od kućnog do seksi izdanja: 'U životu se biram igrati i uživati'

'PUNA SAVJETA' Doživite svoje tijelo na osobnoj razini. Plešite, gibajte se, gledajte tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari, rekla je Lucija
Vidi originalni članak

Plus size model Lucija Lugomer (22) ovih se dana, čini se, priprema za Valentinovo. Zagrepčanka, koja se u kolovozu 2017. zaručila za sushi chefa Danijela Grlića, nabavila je provokativno čipkasto rublje s halterima. Fotografirala se na krevetu, a kako sve stoji na njoj pokazala je, kao i uvijek, na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Doživite svoje tijelo na osobnoj razini. Plešite, gibajte se, gledajte tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari - rekla je Lucija. 

Obratila se svim ženama koje muče kompleksi i poručila da to nije vrijedno nerviranja i uskraćivanja životnih užitaka.

- Svakodnevno gledam žene koje na svoje tijelo gledaju kao na manu. Oh vidi strija, oh vidi jastučića pored pazuha! I što ćemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Život je stvarno prekratak za bavljenje s takvim stvarima. Ja biram biti svoja... takva, nesavršeno savršena... i biram se igrati i uživati u životu - zaključila je Lugomer. 

ODUŠEVILA JU PONUDA Lucija Lugomer: Veličini kao Jacquesu nije moguće reći ‘ne’

Zamolila je prijateljice i da joj savjetuju gdje ima za kupiti lijepog donjeg rublja, a nešto ranije odlučila je 'izglancati' stan. To je napravila odjevena u kombinezon maskirnog uzorka jer, kako kaže, ne mora uvijek biti glamurozna.

Inače, prvi hrvatski plus size model je s Jacquesom Houdekom (36) snimila spot za njegovu novu pjesmu 'Pravi sretnik'. Pjevač je pozvao Luciju da glumi u spotu jer mu se oduvijek sviđao njezin odvažan stav. 

- Jacques me oduševio, i poslovno i privatno. Sve što opisuje sretnu ljubav nije mi strano, a ova pjesma je baš to - čista pozitiva, ljubav i sreća - rekla je Lugomer.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • Volimrvackuhahahah 09.03.2018.

    Debela, nimalo zdravo niti prirodno za njene godine. Osobno ne podrzavam

  • Viktorija0107 09.02.2018.

    E dijete drago ,još na mamino mlijeko mirišiš.Pa jučer si se rodila i što ti znaš o starenju ?Ma opčenito o životu ?Skinuti se pred kamerom ...i reči da obožavaš svoje tjelo a 22 god su ti tek .Pitat ćemo te za 20 godina bi li se opet skinula .

  • ibee 09.02.2018.

    Kao super joj je biti debela a sve je mrsavija i mrsavija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare