To je to što me zanima!

Od ljeta nije vidio dijete, posao je zapostavio i sjedi u kafiću

TATA, VIDI ME Milan Popović, kažu susjedi, od srpnja nije dolazio u Zagreb. Sina je mogao vidjeti jedino na reklami koju je Aleksandar nedavno snimio s majkom
Vidi originalni članak

Severina je samohrana majka i uspješna samostalna žena. To je sve što ću reći o njezinu životu, rekao je njezin menadžer Tomislav Petrović. 


Milan Popović (47) u Zagrebu nije bio već četiri mjeseca. Nagađa se da od kraja kolovoza, kako je Severina (40) u intervjuu to i sama priznala, nije vidio devetomjesečnog sina Aleksandra. Kad bi dolazio, sletio bi na Pleso privatnim avionom. Svojom Cessnom nije letio mjesec dana. Do tada je nekoliko vikenda poslovno bio u Engleskoj. 


- Milan je uvijek ‘u svom filmu’. Samo bi pozdravio i okrenuo glavu. Nikad ne bi razgovarao, a kod Severine je dolazio taksijem - rekli su nam njezini susjedi sa zagrebačkog Bijenika. 


No izgleda da je Milan zapostavio i posao. Stalno ga se može vidjeti u njegovu kafiću u središtu Beograda gdje izlazi s društvom ili sam pije za šankom. Kafić se prvo zvao Moda S, a S u nazivu bilo je prvo slovo Severinina imena. 
Nakon što ga je Severina napustila i odvela sina, promijenio je ime kafića u Moda Star.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • zng108 21.11.2012.

    halo srbine dodi da vidis sina u hrvatsku neboj se necemo ti nista heheheheheheh nasi su generali na slobodi ali tebe nece dirati samo se nemoj dugo zadrzavati,najbolje da svoju fuficu i malog srbina odvedes nazad u srbiju

  • DavorRoso 18.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • misur 17.11.2012.

    Otkad je ovaj Srpski šupak "Domaća zvijezda" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare