To je to što me zanima!

Od mazohistice u filmu pa do ljepotice: Keira oduzimala dah

U Torontu je zasjala u haljini boje breskve, a u novom filmu glumica će u nekim scenama biti privezana za krevet dok njezin ljubavnik leži nad njom
Vidi originalni članak

Na promociji filma 'A Dangerous Method' Keira Knightley (26) ostavljala je dojam potpune suprotnosti svojoj novoj ulozi u filmu gdje je utjelovila neurotičnu mazohisticu.  Na filmskom festivalu u Torontu glumica je prošetala u kratkoj haljini boje breskve i jednostavnim cipelama na petu. 

S obzirom na njezin izgled u Torontu, teško je pomisliti da će se glumica u nekim scenama u novom filmu pojavljivati privezana za krevet dok njezin ljubavnik leži nad njom. Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji.

U filmu je riječ o ljubavnoj aferi između lijepe i problematične Ruskinje koja pati od nasilnih i nekontroliranih želja i švicarskog psihijatra koji je zadužen za njezino liječenje. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cicciolina 12.09.2011.

    Sve stoji, lijepa, ima stila...malo je mršava, ali Bože moj...nego, mene jedino malo strah kad se nasmije...izgleda malo ko psiho...

  • tinachhh 11.09.2011.

    boja breskve my ass :D

  • beebee 11.09.2011.

    za razliku od one s.j.p. ona mi je prekrasna. prirodno je vitka, a ne strše joj nigdje kosti. ima stila, također je šarmantna i karizmatična, sve što obuće predivno joj stoji, i nosi mi puno ljepše modne kombinacije. zašto o njoj nismo komentirali kao o ikoni stila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare