To je to što me zanima!

Odaberi život: Najbolji film o paklu droge dobio je prvi trailer

Odaberi život, odaberi posao, odaberi karijeru, odaberi obitelj, odaberi veliki prokleti TV, odaberi mašinu za rublje, dobru hranu te zdravstveno osiguranje. Sve to odaberi, opet...
Vidi originalni članak

Britanska crna komedija, 'Trainspotting', u žižu javnosti je 1996. izbacila neke nove ljude britanske filmske scene. Ta ista ekipa nam još jednom dolazi naredne godine u nastavku filma.

Pogledajte prvi foršpan

Nakon što je prošlo dvadeset godina, i nakon što su se stvari promijenile, a istovremeno ostale iste, Mark Renton (Ewan McGregor) vraća se na jedino mjesto koje je ikad zvao domom. A njegova stara postava, Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), i Begbie (Robert Carlyle), ga je cijelo vrijeme čekala.

No tu su i prijatelji na koje nije računao. Tuga, osveta, žalost, mržnja, žudnja i čežnja, kao i heroin i smrtonosna opasnost. Svi oni, uz ljubav i prijateljstvo ga čekaju, spremni na njegov povratak u poznati stari ples.

Redatelj Danny Boyle vraća se zajedno sa cjelokupnom četvorkom iz originalnog filma, Ewanom McGregorom, Ewenom Bremnerom, Jonnyjem Leeom Millerom i Robertom Carlyleom, da bi nam pokazao što se dogodilo s ekipom u dvadeset godina koliko ih nije bilo. A mi ćemo drage volje to saznati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare