To je to što me zanima!

Odbija seksi heroine: Tamni Vitez ne voli cure nego dečke

Batmana žene ne privlače, rekao je scenarist stripa Grant Morrison. Nastavlja da superheroj nije niti jedanput završio u krevetu sa svim ženama koje su ga zavodile
Vidi originalni članak

Batmanov scenarist kaže da njegov junak odbija seksi heroine u fetišističkim kostimima koje mu se upucavaju zato što je gay.

- Batmana djevojke uopće ne privlače - rekao je scenarist popularnog stripa Grant Morrison (52). 

Nastavlja kako superheroj nije niti jedanput završio u krevetu sa svim onim zgodnim ženama koje ga salijeću nego radije vrijeme provodi s ostarjelim muškarcem Alfredom i mladim pomoćnikom Robinom. Nastavlja kako je ljubavno platonsku vezu Batmana i Robina najbolje prikazao redatelj Joel Schumacher (72) u istoimenom flmu. Robina kojeg glumi Chris O’Donnell (41) zavede Uma Thurman (42). Nakon toga on se okreće protiv Tamnog Viteza to jest Georgea Clooneya (50). On će sve učiniti kako bi opet pridobio naklonost svog štićenika kojeg protiv njega okrene zla žena. Grant dodaje kako je u starim stripovima Robin spavao s Batmanom u istom krevetu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ghostblast123 03.05.2012.

    Kao 1.Stari Batman filmovi su sranja. Kao 2.Nolanova trilogija je bolja tisuću puta. Kao 3. Bruce Wayne/Batman je imao sina sa Taliom al Ghul.

  • Ludomore 02.05.2012.

    Dakle tako to počinje,djecu s tim truju i onda za 15 godina budu homićii,objašnjavajući da je to njihov prirodni odabir,a u biti u crtanima im nisu ''junaci'' pokazali što znači BITI muško.ŽIVIO ZVONKO I BOB GRADITELJ. J'''s ti to spasavanje svijeta.

  • kolac 02.05.2012.

    laži i prevare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare