To je to što me zanima!

Odbio je voditi show: P. Diddy prezire bivšu Jennifer Lopez

Reper je odbio voditi show 'American Idol' jer je jedna od članica žirija showa njegova bivša djevojka, pjevačica Jennifer Lopez koja ga je ostavila 2001. godine
Vidi originalni članak

Reper P. Diddy (43) odbio je ponudu da vodi show “American Idol”. Ne želi sudjelovati u emisiji jer je jedna od članica žirija njegova bivša djevojka Jennifer Lopez (44). Prezire je zato što ga je 2001. ostavila nakon tri godine veze.

Pjevačica i Diddy prekinuli su nakon pucnjave u jednom njujorškom klubu nakon koje su bili uhićeni.

- Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Poražavajuće je što sam uopće prošla kroz to iskustvo. Započelo je kao nježna i iskrena romansa, a završilo je veoma gadno. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jako bliski. No, od početka sam znala da on nije prava osoba za mene i da ne bih s njim mogla provesti život - izjavila je Jennifer nakon što je ostavila repera koji je 2001. izjavio da je završetku njihove veze 'kumovala' slava.

- Znam da ćemo se opet povezati - rekao je tada reper.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NenadMagašić 07.09.2013.

    zanimljivo!!!!!!!!!!!!!!!

  • kung fu panda 23.08.2013.

    normalno da je prezire kad mu je bivša

  • WOMANIZER 22.08.2013.

    joj, dajtte molim vas! odbio je vrlo vjerojatno jer je prezaposlen! svojom karijerom, karijerama svojih klijenata (ima diskografsku kuću), linijom slušalica (one s crvenim d)... di bi još našao vremena za talent show?

Komentiraj...
Vidi sve komentare