To je to što me zanima!

Odbjegli princ i princeza kriju prava imena: Harry je ležernija verzija, a Meghan srednje ime

Meghanino puno ime prvi put je došlo u centar pažnje kad je kraljica blagoslovila njezinu vezu s princom Harryjem i nazvala je pravim imenom, a zove se isto kao i karakter kojeg je glumila u seriji 'Suits'
Vidi originalni članak

Kao i većina poznatih, ni Meghan Markle (39) ne koristi pravo ime u javnosti. Naime, Meghan joj je samo srednje ime, a zapravo se zove Rachel Meghan Markle

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javnost je to ime prvi put čula u službenom priopćenju kraljica navela  kako pozdravlja brak svog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle.

Fanovi su bili iznenađeni tim proglasom jer je Meghan u javnosti samo koristila svoje srednje ime, a velika je slučajnost i da se Meghan zvala Rachel Zane u svojoj najpoznatijoj ulozi u seriji Suits.

Iako nije potpuno jasno zašto se odabrala za srednje, a ne prvo ime, Meghan je nekoliko puta izjavila da je i roditelju zovu Meghan ili skraćeno 'Meg', pa je vjerojatno odrasla uz to ime.

UŽIVA S DJEČAKOM Trudna Meghan viđena je u javnosti nakon dugo vremena, u naručju nosila sina Archieja

Ni princu Harryju to nije pravo ime. Kako je sam rekao, on se odlučio za 'ležerniju' verziju svoga imena koje je zapravo Henry Charles Albert David od Walesa.

Rachel - Meghan i Harry - Henry trenutačno su u Americi sa sinom Archijem i očekuju svoje drugo dijete, ovaj put kćer. Vrlo su zaposleni jer organiziraju dobrotvorni koncert koji će promovirati svjetsku upotrebu cjepiva protiv korone, a na koncertu će sudjelovati brojni pjevači i ostala svjetski poznata imena kako bi promovirali cijepljenje.

Sudjelovati će i političari: predsjednik Biden već je najavio svoj dolazak, a poruke će poslati i francuski premijer Emmanuel Macron, kanadski premijer Justin Trudeau i naš premijer Andrej Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mala vatra 30.04.2021.

    Ja sam jednom prilikom dobila okladu jer sam rekla da se Harry zapravo zove Henry...oklada je bila kilogram bombona...

  • 30.04.2021.

    Koga ovo zanima ?

  • mily 30.04.2021.

    ....... bitno da ona drži ruke na trbuhu

Komentiraj...
Vidi sve komentare