To je to što me zanima!

Odgođeno: Više neće snimati reality show zbog sloma živaca

Nakon pljačke snimanje je prekinuto, no trebalo se nastaviti kroz blagdane. Zbog toga i živčanog sloma njezina muža, Kim razmišlja o potpunoj promjeni karijere
Vidi originalni članak

Snimanje showa 'Keeping Up With The Kardashians' odgođeno je do kraja godine, a možda i dulje. 

Nakon pljačke Kim Kardashian (36) u Parizu snimanje je prekinuto, no trebalo se nastaviti kroz blagdane. Zbog toga i živčanog sloma njezina supruga Kanyea Westa (39) Kim razmišlja o potpunoj promjeni karijere.

Inače, kada je stigao u bolnicu, Kanye nije dao medicinskom osoblju da ga dira niti da mu se približi. Navodno će uskoro biti pušten kući, a za njega će se brinuti privatni liječnik. Supruga je stalno uz njega.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • alice111 02.12.2016.

    dobro joj je rekao onaj njen bivši da je se za 10 godina nitko neće sijećati...koji je njen talent?! selfie?! čovjek ne može vjerovati na čemu ili bolje reči ničemu je ova obitelj stvorila bogatstvo?! No strani mediji nisu toliko šturi...dakle gospon ima osiguranje koje pokriva sve troškove sada otkazane turneje, ako ima ima psihičkih problema ( te uzima lijekove) a i gođ. orobljena ( nakit osiguran) nitko više niti piše o tome niti imaju neki trag o pljačkašima ( dok je početno bilo na sva zvona) a mediji pišu.....još kada se povuče...pa da i jednu rečenicu za javnost pokupi novce kojima može kupiti 5 kom. nakita istog. Prodane duše

  • Pametna ovca 30.11.2016.

    Koje karijere?

  • 30.11.2016.

    Eto šta ti je život. Ovo ću, ono ću, blamiranje, preseravanje , novac, novac.....i šta sad ? Di si bio- nigdi, šta si radio-ništa. Sad se liče oboje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare