To je to što me zanima!

Odličnu atmosferu garantiraju dva DJ-ja, Flyer i K. Almighty

Novi brand Kate Almighty kojeg je osmislila dizajnerica Katarina Džale predstaviti će se premijerno posjetiteljima Art Clubbing-a, a za glazbu su zaduženi DJ-ji
Vidi originalni članak

Ovog četvrtka 11.travnja Art Clubbing donosi bogat i zanimljiv modno glazbeni događaj. Novi brand Kate Almighty kojeg je osmislila dizajnerica Katarina Džale predstaviti će se premijerno posjetiteljima Art Clubbing-a. Izložba fotografija fotografkinje Matee Smolčić Senčar pod nazivom Dualnost te promocija videa Dine Senčara prati snimanje kampanje. Fotografija je inspirirana pričom o nastanku ideje za brand Kate Almighty, o tome da svatko od nas nosi u sebi super heroja kojeg koristi kad je nevolji i kad je sam.

Za glazbenu podlogu biti će zaduženi DJ Tomislav Fučkar i DJ Marmat. Promocija novog singla grupe Flyer te njihov koncert zaokružiti će premijeru novog branda Kate Almighty čije je zaštitno lice i Petra Kožar pjevačica grupe Flyer, a koja će se pojaviti i u ulozi glazbenog selektora.

Više o izvođačima:

Dj Tomislav Fučkar

Night of Faith and Devotion je klubski program koji bez prestanka već dvadesetak godina postoji i djeluje po disko klubovima grada Zagreba. Sve je počelo još krajem osamdesetih kada je skupina DJ-a entuzijasta, na inicijativu Mladena Radošića (DJ Denny) i Krunoslava Tadijančevića (DJ Kićo) pokrenula program u tadašnjem Press centru Radija 101. Tada se program zvao More than a party.

Flyer je zagrebačka pop grupa nastala 1996. godine u Zagrebu.  Uz autorske pjesme,  repertoar s kojim se band predstavlja po recentnim klubovima i festivalima u HR i inozemstvu uglavnom se sadrži od biranih obrada velikih pop, soul, r 'n' b i acid jazz hitova. Glazbeni izričaj grupe prepoznatljiv je po autorskim pjesmama koje imaju bogatu ritam sekciju i melodičnost protkanu finim ženskim vokalima i kvalitetnim stihovima različitih tematika. Stil grupe Flyer možemo opisati kao modernu pop glazbu s primjesama drugih srodnih glazbenih stilova, kao što su new groves, drum 'n' bass, neo soul i acid jazz.

DJ Marmat (suosnivač booking agencije Cokeandsmoke te osnivač Sicko Diska, programa koji je prije 4 godine u Zagreb doveo, tada ''nu rave'' glazbu. Dijelio je stage s - Juan Mac Lean (DFA/K7), Thieves like us, James Holroyd (official Chemical Brothers DJ), One watt sun, Radioclit, Mike Oman, DatA, Danger i mnogim drugim... 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare