To je to što me zanima!

Odlučila se fotografirati gola, bez šminke i bez Photoshopa

Pjevačica koja je godinama patila od poremećaja u prehrani i, rekla je, mrzila je svaki djelić svoga tijela, sada se odlučila skinuti gola i 'fotkati' se za Vanity Fair
Vidi originalni članak

Biti samouvjeren je pokazati tko si ti uistinu. Htjela sam pokazati svoju slobodnu, pravu stranu, rekla je Demi Lovato (23) koja se fotografirala gola za časopis Vanity Fair. 'Fotke', tvrdi časopis, nisu retuširane, a Demi na sebi nema ni 'trunku' šminke.

- Nikada u životu ne bi pomislila da ću se fotografirati gola i to bez Photoshopa i bez šminke - rekla je Lovato koja je godinama patila od depresije i poremećaja u prehrani. No, s vremenom je naučila voljeti svoje tijelo kakvo je, a upravo to želi da druge djevojke 'nauče' iz njenog poteza.

Obožavatelji bivše Disneyjeve zvijezde hvale ju i podržavaju preko društvenih mreža te joj poručuju kako su na nju ponosni.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Almighty 05.10.2015.

    ''No, s vremenom je naučila voljeti svoje tijelo kakvo je..'' - meni nije trebalo toliko, čim sam ju vidio odmah sam zavolio njezino tijelo. Ima moju po'dršku' u svakom slučaju. :)

  • malivz 04.10.2015.

    Ma ti si sasvim ok mala moja, tebi treba dobar zagonđija i riješila bi se svih problema, garant.

  • CopyPaste 04.10.2015.

    Kako mi se vec bljuva od svih ovih koji se snimaju "goli" a ne pokazu nista. I od clanaka o takvima. Pokazi sise ili GTFO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare