To je to što me zanima!

Odlučili se razdvojiti: Jelena i Janko više ne žive zajedno

Unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, rekao je par za Story
Vidi originalni članak

Par koji je u braku bio od prosinca 2009. godine više ne živi na istoj adresi, piše časopis Story. Iako su se početkom godine kratko razdvojili zbog renoviranja stana, ovaj put je ipak riječ o nečem drugom. Janko Popović Volarić navodno se odselio iz stana koji su zajedno dijelili, dok je Jelena ostala u njemu. Kruže priče da su odlučili i službeno okončati brak, no Jelena Veljača i Janko to su demantirali. 

- Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za rastavu nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju - objasnili su Jelena i Janko svoju situaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • tulemule 11.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tinica555 11.10.2012.

    najgluplja javna ososba uz ovu nives sto se rastaje od onog smjesnog

  • duje912 10.10.2012.

    podhitno želimo detaljne izvještaje svaki dan - ne mogu ni raditi ni jesti ni jebati bez tih pikanterija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare