To je to što me zanima!

Odmor na Mikonosu: Pjevačica oduševila 'fotkom' u bikiniju

Nicole Scherzinger na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s ljetovanja na Mikonosu. Atraktivna pjevačica je pozirala u seksi crvenom bikiniju i oduševila obožavatelje
Vidi originalni članak

Pjevačica Nicole Scherzinger (38) je baš kao vino - što starija, to bolja, a to je potvrdila i fotografijama s odmora na Mikonosu koje je objavila na svom Instagram profilu.

Atraktivna crnka na istima pozira u crvenom bikiniju s modernim trakama kojim je naglasila obline, a fotografije su oduševile njezine brojne pratitelje.

Inače, nedavno se počelo šuškati da su Nicole i Calvin Harris malo više od prijatelja. Škotski DJ i američka pjevačica snimljeni su u prisnom zagrljaju, a vikend su proveli plešući u londonskim klubovima. Fanovi su bili oduševljeni jer je mnogima bilo žao Calvina. Naime, samo nekoliko dana nakon prekida, njegova bivša djevojka Taylor Swift (26) započela je vezu s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom (35).

Calvin i Nicole nisu komentirali svoju navodnu vezu, no prijatelji tvrde da samo zajedno liječe slomljena srca. Pjevačica je navodno nedavno prekinula vezu s 13 godina mlađim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom (25).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Petty 31.07.2016.

    https://www.google.hr/search?q=nicole+scherzinger+no+make+up&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiG5Iznx53OAhXkZpoKHU2RB04Q_AUICCgB&biw=320&bih=392#imgrc=5ffJYJA75axYAM%3A

  • cornelie 31.07.2016.

    Više ne liči na sebe koliko se preparirala

  • Mala vevejica 31.07.2016.

    Uffff....

Komentiraj...
Vidi sve komentare