To je to što me zanima!

O'Donnell šokirala Lindsay: Ne sramoti se, nisi se još izliječila!

Komičarka Rosie O'Donnell je izjavila da se njezina bivša prijateljica još nije 'skinula' s droge. Savjetovala joj je da se ne sramoti pokušajima da glumi E. Taylor u filmu
Vidi originalni članak

Lindsay Lohan (25) šokirala je bivša prijateljica Rosie O’Donnell (50). Komičarka je rekla da se Lohan nije izliječila i 'skinula' s droge.

Savjetuje joj da se odmara u kući, te da se ne sramoti pokušajima da glumi Elizabeth Taylor u filmskoj biografiji.

- Presretni smo što će Lindsay glumiti Elizabeth. Lohan je jedina glumica koja ima potrebnu karizmu, talent i ljepotu da bi vjerodostojno utjelovila pokojnu glumicu - stoji u priopćenju Lifetime Networksa koji su angažirali glumicu.

Lindsay je presretna što su joj unatoč problemima sa zakonom, pružili priliku da utjelovi glumačku divu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aurora73 26.04.2012.

    Meni ova Rosie djeluje ko isfrustrirana ženturača...ta samo zna pljuvat po ljudima, proziva ih i ismijava im se...a sebe naravno ne vidi.

  • purgi1 26.04.2012.

    Ah,pa ni Taylor nije bila sunce,samo kaj je glumila u "nevinije" razdoblje filma i stvorila svoj kult.Ovisne su obje bile- jesu..jedna o alkoholu a druga i o drogama.

  • Nip09 26.04.2012.

    Nije mi jasno zasto su nju uzeli za tu ulogu. Od svih mogucih glumica... Jedna legenda i velicina poput E. Taylor zasluzuje da ju glumi netko bar upola dostojan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare