To je to što me zanima!

Oduševila i Paris Hilton: Sofia Vergara objavila fotke u badiću

Nedavno je na Instagramu objavila fotografije iz editorijala koji je krajem devedesetih snimila u Miamiju. Objavu je oduševljeno komentirala i Paris Hilton
Vidi originalni članak

Najplaćenija televizijska glumica Sofia Vergara (46) mami uzdahe mnogih obožavatelja, što u seriji 'Moderna obitelj', što na društvenim mrežama. Kolumbijka se nerijetko prisjeća mladosti pa s više od 16 milijuna fanova dijeli stare fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je na Instagramu objavila fotografije iz editorijala koji je krajem devedesetih snimila u Miamiju. Tad je bila voditeljica na televiziji Univisión, a tijekom šetnje plažom zapazio ju je fotograf. Nije trebalo puno vremena da Sofia zablista na naslovnicama i postane traženi model. 

Fotografije iz devedesetih u kupaćem kostimu komentirala joj je i manekenka Paris Hilton (38). 

- Vruća si - kaže Paris. 

Nakon što je dobila ulogu u 'Modernoj obitelji', njezina slava postala je veća, kao i bankovni račun. Naime, bogatstvo joj se samo povećava. U 2015. godini zaradila je 28,5 milijuna dolara, dok se godinu dana poslije to povisilo na 43 milijuna. 

Plaća po epizodi 'Moderne obitelji' bila joj je pola milijuna dolara, odnosno tri milijuna kuna. Kako piše Celebrity Net Worth, Sofijino bogatstvo trenutačno je procijenjeno na 160 milijuna dolara, odnosno milijardu kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 30.06.2019.

    sofia je odlična

  • 30.06.2019.

    Predivna, još lijepsa sada nego prije, pojam zenstvenosti sa oblinama a ne one današnje vjesalice

  • bree77 30.06.2019.

    Zašto stare fotografije, gdje su nove? Još je lijepa i zgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare