To je to što me zanima!

Oduševila se: Caitlyn Jenner pjevala i plesala na gay paradi

Caitlyn Jenner oduševila je sve prisutne na tulumu u jednom njujorškom hotelu povodom povorke ponosa. To joj je ujedno i prvi istup u javnosti od promjene spola
Vidi originalni članak

Caitlyn Jenner (65), koja je do nedavno bila Bruce, snimala je epizodu svog očekivanog reality showa 'I Am Cait' tijekom njujorške povorke ponosa, piše Variety. 

Odjevena potpuno u bijelo, Caitlyn je došla na zabavu u hotelu Dream Downtown Hotel tijekom njujorške gay parade. 

Čim je ušla u prostoriju, izazvala je oduševljenje. Mnogi su je fotografirali i snimali, no Caitlyn još nije objavila niti jednu fotografiju na društvenim mrežama. Sudeći prema dosad objavljenim 'fotkama', Caitlyn je izgledala sretnije no ikad. 

Kada se priključila Twitteru, Caitlyn je u samo četiri sata prikupila jedan milijun obožavatelja te time srušila Guinnessov rekord, koji je do tada držao Barack Obama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Dracubecca 01.07.2015.

    izgleda ko ocvali hookah

  • amdm 30.06.2015.

    Vjerovali ili ne: moj susjed potrosio preko $ 100.000 na 5 operacija lica - smanji bradu i nos, izgled ociju, promijeni glas itd.., laser hair removal, breast implants, odsjecanje willy-nilly u Thailand-u. Nakon sto je u 35oj konacno postao 'zensko' (stvarno je izgleadao kao zensko), shvatio je da zene zaradjuju manje od muskaraca i da ih u drustvu losije tretiraju. nakon dvije godine prestao je uzimati estrogen, kaze da ce izvaditi breast implants, osisao se i sad se predstavlja kao muskarac. bez willy-nilly....i s hrpom zdravstvenih problema jer vise ne zeli estrogen a ne proizvodi testosteron..na zdravlje....ovo sto je napisano je istina..u prijevodu ime mu je Jusuf ali ga ja znam kao Ruzu. Izbjeglica iz Iraka. nedavno sam ga pitao da li da ga i dalje zovem Ruza pa je rekao da mu je svejedno..

  • lolipops 29.06.2015.

    na trećoj slici caitilyn veća od kanyea

Komentiraj...
Vidi sve komentare