To je to što me zanima!

Oduševile žiri: Nicole i Paula otpjevale najbolji duel večeri

Prvo slušam Nicole kako pjeva. Bilo je jedno tako teško mjesto pred kraj pjesme, rijetko tko može to primijetiti…a ti si tako čisto i fantastično isplivala iz toga, rekao je maestro Šljivac
Vidi originalni članak

Nicole Živolić i Paula Bonić svojim su večerašnjim izvedbama stavile žiri na sto muka. Njihove interpretacije pjesama 'Jar of hearts' Christine Perry i 'Maybe this time' Lize Minnelli proglašene su najboljim duelom emisije. 

- Prvo slušam Nicole kako pjeva. Bilo je jedno tako teško mjesto pred kraj pjesme, rijetko tko može to primijetiti…a ti si tako čisto i fantastično isplivala iz toga. Onda dođe Paula i ja sam u sedmom nebu. To što je ona demonstrirala…ja koji radim s mladima znam koliko rada i talenta treba da bi se to pokazalo i postiglo - oduševljeno je komentirao maestro Šljivac.

- Nicole je, baš kao i prošli put, odabrala idealnu pjesmu za svoj glas. Bilo je jako lijepo, jako se dobro poznaješ i imaš svoj stil - kazala je Vanna, a njezini su komentari izmamili suze na Nicoleino lice. 

- A sestra Bonić je napravila maksimalnu stvar za prolazak dalje. Obje imate prekrasne vokale, fantastične ste - dodala je Vanna, a Luka Nižetić nastavio je s riječima hvale: 'Nicole, kad ti pjevaš glas ti je kao zvijer koju treba ukrotiti! Stalno mislim da će me taj glas doći pojesti. A ti si Paula, ubila'. 

Nicole na žalost nije prošla dalje, a Pauli su se u utrci do titule druge hrvatske zvjezdice pridružili Emma Uvalić, Fran Keretić, Sara Andrić i Dino Miklaužić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blondie33 18.03.2016.

    Čudne odluke žirija večeras,u ovom slučaju crnka apsolutno zasluženo,dominantna i scenski i puno sigurnija,ona što je pjevala Hero trebala je direktno dalje a ne u a capellu,mali iz Ploča pjevački bolji pa ispadne,nesrazmjer male Emme na početku i divne,plave curice na početku emisije(taj duel nije dobro sastavljen),mala kaubojka apsolutno bolja od malog Frana koji je simpatičan i ništa više a oni nju pošalju doma,čudno,čudno...

  • ruda772 18.03.2016.

    bravo!!!!!!!!!!!! naucimo djecu da je zivot od rodjenja natjecanje,zasto bi uzivali u djetinjstvu..... a poslije cemo se cuditi i lamentirati o tome kako je svijet pun nepravde i zlobe....(sto se pjevanja tice - svaka cast,naklon do poda)

Komentiraj...
Vidi sve komentare