To je to što me zanima!

Oduševili su: Slovenija i Crna Gora ušle u finale Eurosonga

Slovenska pjevačica Maraaya predstavila se pjesmom 'Here For You', a nastupom je oduševila publiku i žiri. Crnogorski predstavnik Knez pjevao je pjesmu 'Adio'
Vidi originalni članak

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga predstavili su se glazbenici iz 17 zemalja. 

Slovenska pjevačica Maraaya predstavila se pjesmom 'Here For You'.  Svojim nastupom oduševila je publiku i žiri te tako izborila svoje mjesto u finalu. 

Crnu Goru predstavio je Nenad Knežević Knez pjesmom 'Adio' koju mu je napisao Željko Joksimović. Pjesmu je otpjevao na materinjem jeziku, a na sceni je u pratnji imao pet djevojaka kao prateće vokale. Na kraju izvedbe dočekao ga je gromoglasan pljesak, a prošao je i u finale. 

Drugih deset zemalja koje ćemo gledati u finalu su: Litva, Poljska, Slovenija, Švedska, Norveška, Crna Gora, Cipar, Azerbajdžan, Latvija i Izrael. 

Iz prve polufinalne emisije u finale su se plasirali Albanija, Armenija, Rusija, Rumunjska, Mađarska, Grčka, Estonija, Gruzija, Srbija i Belgija. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • mazaluna 23.05.2015.

    SRAMOTA dans je prijenos finala Eurosonga a HTV ne prenosi,ne prenose ni SAN REMO ni tenis samo politika ,politika .ZA kaj mi plačamo tu htv'''?????Ima i h ko mrava a ništa ne rade ,srećom kaj imamo kabelsku koju posebno plačamo da bi gledali ono kaj su nam oni dužni za tu lovu prikazivati.i još se hvale da smo hrvatska tv,jadnici pa sve smo to gladali u bivšoj Jugi I nisu nam trebali sateliti ni kabelske još jednom SRAMOTA.

  • prsteksebi 23.05.2015.

    Obje su dobre ali Knezova ipak bolja!

  • kokaza5 23.05.2015.

    Čestitke susjedima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare