To je to što me zanima!

Odustao sam od karijere zbog supruge koja je skoro umrla...

Hospitalizirana je šest puta zbog problema s disanjem, mišićima i bolovima u cijelom tijelu. Sedmi put završila je u bolnici u Nevadi gdje su potvrdili da je otrovana gadolinijem
Vidi originalni članak

Chuck Norris (77) koji se proslavio akcijskim filmovima nedavno je tužio 11 farmaceutskih kompanija. Uvjeren je da su prije četiri godine otrovali njegovu suprugu Geenu (54).

Naime, bivša manekenka je zbog artritisa morala ići na snimanje magnetske rezonance, a kako bi se stvorili uvjeti za skeniranje liječnici su joj ubrizgavali boju za kontrast.

- Nekoliko sati kasnije osjećala sam žarenje. To se ubrzo proširilo po cijelom tijelu. Bilo je nepodnošljivo - rekla je Geena.

Nakon toga hospitalizirana je šest puta zbog problema s disanjem, mišićima i bolovima u cijelom tijelu. Pretraživanjem na internetu otkrila je da su simptomi isti kao kod trovanja gadolinijem.

To je potvrdila jedna klinika u Nevadi gdje su je hospitalizirali u jako lošem stanju. Geena je bila slaba, nije mogla gutati pa je morala jesti hranu za bebe.

- Bila sam u krevetu najmanje četiri mjeseca. Chuck je spavao na kauču do mene. Nikad me nije ostavio. Molila sam se da preživim kako bi odgojila svoju djecu - izjavila je.

Glumac je tada odlučio 'podrediti život svojoj supruzi te maksimalno biti uz nju.

- Odustao sam od karijere. Moja zadaća je bila biti uz nju i pomoći joj da preživi - rekao je Chuck.

Par je u braku od 1998. godine, a imaju blizance - sina Dakotu i kći Danilee (16).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 08.11.2017.

    chuck legenda

  • 08.11.2017.

    svaka čast, prava i istinska ljubav !!!

  • 08.11.2017.

    Svi se.u po njemu i sprdaju se na njegov račun,ali on nema nijedan skandal iza sebe i koliko vidim cijeni svoju obitelj tako da Chuk moj respect!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare