To je to što me zanima!

Odvaži se, postani VideoStar i zavladaj cijelim YouTubeom

Nakon što su u Zagreb doveli Vitalyja Zdorovetskiyja i ekipu Yasserstain, osnivači YouTube kanala Joomboos traže video zvijezdu. Pokažite svoj talent, snimite ga i postanite slavni
Vidi originalni članak

Sine, da su mene gledali na YouTubeu dok sam maherski tehnicirao s nogometnom loptom, bio bih veća legenda od samog Ćire Blaževića. Zato se već danas prijavi na VideoStar, rekao je legendarni trener.

Ćiro Blažević (81) zabavljat će se gledajući skečeve prenkera koji znaju kako od mrtve papige napraviti humoristični video. No, Ćiro bi se, kaže, mogao navući i na vlogove o kuhanju ili modnim trendovima. Slično razmišlja i Damir Kedžo (28).

- Već 16 godina živimo u 21.stoljeću, a jednako dugo smo bez prave video zvijezde. Zato je Joomboos Videostar prilika koju ne smiju propustiti zaljubljenici u video i vloganje - rekao je pjevač i glumac koji s nestrpljenjem iščekuje početak natjecanja. Razveselilo bi ga, kaže, da se na potragu za video talentima prijave i njegovi poznanici ili prijatelji.

Maštovite i zabavne video uratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na web stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada. Žiri u sastavu poznatih faca kojima se YouTube itekako zavukao pod kožu predvodit će televizijski autor i voditelj Robert Knjaz, glumica Mila Elegović, koreograf i plesač Igor Barbarić te glazbenik i producent Filip Dizdar. No tko će biti pobjednik talent showa i postati VideoStar ipak će u konačnici presuditi gledatelji. 

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi Alcatel mobitel s kojim će moći uploadati svoje video uratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući OTP banci koja je od početka prepoznala ideju projekta podržala prvi ovakav talent show kakav je VideoStar.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare