To je to što me zanima!

Odvažna Nina: Spremna sam na sve jer samo jednom se živi

Nakon što je spotom za singl 'Zašto cure boli glava' prikupila blizu 415.000 klikova na YouTubeu, Nina je snimila još atraktivniji spot za svoj novi singl 'Nina zovu me'
Vidi originalni članak

Nina Vodušek voli brzu vožnju, uzor su joj Jelena Rozga i Severina, a uz dobar glas i pjesme zaraznog ritma obožavatelje skuplja i seksepilom. Sa svojim prvim singlom ' Zašto cure boli glava ' približila se brojki od 415.000 klikova na YouTubeu, dok s drugim singlom ' Nina zovu me ' namjerava postići još veći uspjeh.

- Mislim da je došlo vrijeme da i Slovenija dobije regionalno glazbeno ime. Pjevanje je oduvijek bilo moj prvi životni odabir. Spremna sam za sve izazove koje glazbeni svijet donosi i jednostavno uživam u cijelom tom procesu studijskih snimanja i koncertnih nastupa. Moj moto je zabavi se i veseli bez obzira na sve, jer samo jednom se živi kaže Nina.

Spot za singl ' Nina zovu me ' snimljen je u režiji Daniela Tipure u Mariboru i Zagrebu. Za Ninin atraktivan i provokativan styling pobrinuo se iskusni stilist Ivan Friščić. Šminkala ju je Mirta Pejić, a za frizuru je zaslužan salon Renata.

Uz novi spot koji premijerno možete gledati na 24sata.hr, Nina je potpisala ugovor s diskogafskom kućom Croatia Records okupivši oko  sebe jake autorske snage poput sve traženijih hitmejkera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, a u timu s kojim surađuje našli su se i i Nenad Ninčević i Branimir Mihaljević.

- Suradnja s ovakvim autorima je sigurno najbolje iskustvo u mom dosadašnjem radu i velika privilegija budući od njih imam priliku puno toga naučiti - zaključuje Nina. Let helikopterom, te brza vožnja luksuznim sportskim automobilom u spotu ovoj sedamnaestogodišnjakinji nisu bili problem.

- S premna sam na sve jer samo jednom se živi - kaže neustrašiva pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Tim Minchin 21.01.2015.

    spremna na sve??hmm, ajde napuni 18 prvo, pa cemo nesto smisliti...

  • javozinhitnupomoćiznambašsve 20.01.2015.

    Kolika glava.......

  • 20.01.2015.

    Koja ladicarka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare