To je to što me zanima!

Odvjetnik: Mia Farrow 'usadila' je kćeri ideju o zlostavljanju

Nimalo ne krivim Dylan. Ona je uvjerena da je to istina, ali policija u Connecticutu je utvrdila da nije bilo nikakvog seksualnog zlostavljanja, rekao je E. Abramowitz
Vidi originalni članak

Elkan Abramowitz, odvjetnik Woodyja Allena (78), u televizijskom nastupu opovrgnuo je optužbe redateljeve pokćerke Dylan Farrow (28) da ju je seksualno zlostavljao kad je imala sedam godina.

- Nimalo ne krivim Dylan. Ona je uvjerena da je to istina, ali policija u Connecticutu je nakon šestomjesečne istrage utvrdila da nije bilo nikakvog seksualnog zlostavljanja i da je Dylan žrtva manipulacije njezine majke, glumice Mie Farrow - napomenuo je Abramowitz.

Abramowitz je uvjeren da je sve tempirano namjerno uoči dodjele Oscara. Woodyjeva bivša partnerica Farrow odgovorila je Allenu putem Twittera kako u cijeloj priči nije riječ o njoj, nego želi da se sazna istina te je ponovno optužila redatelja za seksualno zlostavljanje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • suzanne 06.02.2014.

    NE. nije nju ozenio, ozenio je drugu usvojenu kcerku.MOJEje miljenje ako je bio u stanju ozeniti svoju kcerkunije vazno sto je usvojena)onda ja o takvom covjeku imam pravo misliti najgore.Holivud ga slavi i velica, a to je tesko djevojci gledati. jer zna tko je i kako je unistio njeno djetinjstvo.A sto se tice ove druge. koju je ozenio, tko zna sto se sve tu zbiva.

  • Hellagood 06.02.2014.

    O bože...

  • Hellagood 06.02.2014.

    Istina je da je cijela ta priča priiilično ljigava, ali zašto se udala onda za njega? Ili je to neka druga pokćerka sad? :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare