To je to što me zanima!

Odvratno: Kim Kardashian pila sestrino mlijeko, a zatim pivo

Kourtney ju je ohrabrivala da popije njeno mlijeko govoreći joj da je jako ukusno pa je Kim odlučila probati što je to tako fino da su sva djeca 'luda' za time
Vidi originalni članak

Ništa ne brini! Sigurna sam da će ti moje mlijeko biti jako fino jer ima okus sličan onom sojinog mlijeka s aromom vanilije, govorila je Kourtney Kardashian (31) dok je sestru ohrabrivala da proba njeno mlijeko. 

Kim Kardashian (30) popila je gutljaj sestrina mlijeka i namrštila se no na kraju je rekla da joj je bilo ukusno. Sve su to zabilježile kamere pa su obožavatelji mogli vidjeti Kim kako pije 'ukusni napitak' u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians'. 

Nakon što je probala sestrino mlijeko, Kim je taj dan navečer još jednom proslavila rođendan. To joj je bila osma u nizu zabava. Ova nije bila tako glamurozna kao prethodnih sedam pa je Kim u društvu sestara, prijateljica i majke Kris Jenner (55) pila pivo iz bačve i to okrenuta naglavačke. Rukama se pridržavala za bačvu, a prijateljice su joj podigle noge u zrak i jedna od njih crijevom joj je ulijevala pivo u usta. Slavljenica nije popila puno napitka od hmelja, nego je većina piva završila na podu hotelske sobe jer se Kim cijelo vrijeme smijala i pljuvala pivo po podu. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Daca_1 22.12.2010.

    i da joj se sestra upisala kim bi i to probala kak je pangu..

  • FusionRi 22.12.2010.

    @Feel - da bi komentirao sta pise na slici prvo moras znat citat.Ne pise SUPER NEWS nego SUPER NEW. Uopce mi nije jasno zasto se zgrazate nad time sto je popila mlijeko.Pa svi smo pili to isto mlijeko kad smo bili mali.Pa nije da je pila urin ili da se netko izrigao pa popila to.

  • be yourself 22.12.2010.

    Mogla je i od tate spermu probat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare