To je to što me zanima!

Ognjen Golubić posvetio dirljivu poruku partnerici: 'Putovanje uz bezbroj neispričanih priča...'

U četvrt stoljeća prešli smo stotine tisuće kilometara, realizirali lijepe poslovne karijere, odgajamo pametnog malog čovjeka, sazreli kao ljudi, dio je poruke koju je napisao voditelj
Vidi originalni članak

Voditelj i reporter emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Ognjen Golubić čestitao je na Instagram profilu životnoj partnerici Bojani Štetić na 25 zajedničkih godina.

- Dugačko zajedničko putovanje započelo je na današnji dan 1998. godine. U četvrt stoljeća prešli smo stotine tisuće kilometara, realizirali lijepe poslovne karijere, odgajamo pametnog malog čovjeka, sazreli kao ljudi. Putovanje koje traje uz još bezbroj neispričanih priča i izazova.... Ide to Bojana. Pusa do neba - napisao je voditelj uz fotografiju na kojoj pozira s Bojanom na početku njihove veze.

- Ljubavi moja, Hvala ti na lijepom životu. Nadam se da ćemo zdravi i sretni dogurati zajedno u staračke dane i biti jedno drugom najdraže čangrizavo stvorenje na svijetu. Voli te tvoja (buduća) Baba - odgovorila je Bojana u komentaru.

Ognjen je u srpnju prošle godine otkrio za Gloriu zašto se još nisu vjenčali.

- Zbog društvenih normi koje preziremo nikada se nismo vjenčali. Tko zna, možda još čeka da je zaprosim, no s obzirom na to da je ona 'alfa' u našoj vezi, možda zapravo ja čekam njenu prosidbu - rekao je voditelj.

OTOČKI ĐIR Voditelj Ognjen Golubić objavio fotku s partnericom Bojanom koju rijetko pokazuje u javnosti

Par je u vezi već 25 godina te zajedno imaju kći Dugu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • peroprco 15.01.2023.

    Ma cijeli svijet treba znati za njihovih 25 godina

  • nnjmkd 15.01.2023.

    Meni je Ognjen simpatičan čovjek. Nisam znala da nisu vjenčani, ali to danas i nije presudno. Za današnje prilike je 25 zajednickog zivota zbilja lijep jubilej. Čestitam od srca.

  • MAKANTAHI 15.01.2023.

    možda je vrijeme za razlaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare