To je to što me zanima!

Ognjena: 'Barbara izgleda bolje od većine žena njenih godina. Ne možeš Hrvatima udovoljiti'

Premršava im je, al kad je bila deblja rekli su nek ide na dijetu. Ima im premale sise za haljinu, al da ima veće rekli bi da se oblači kao ku*va. Visi joj koža, al da je operirala rekli bi da je sva plastična, napisala je
Vidi originalni članak

Cijeli internet i dalje bruji o dekoltiranoj crnoj haljini Barbare Kolar (50). Voditeljica ju je nosila u glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju', a čim je objavila fotografiju na Instagram - reakcije se nisu prestali nizati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komentar je čak imala i bivša premijerka Jadranka Kosor (67), a sada se oglasila kantautorica Alex Ognjena (37) koja je podijelila članak o Kolar te je stala u njezinu obranu.

- Pa je*ote život! Kako je u Hrvatskoj lijepo kad su ovo naše brige! A komentari vrh, premršava im je, al kad je bila deblja rekli su nek ide na dijetu. Ima im premale sise za haljinu, al da ima veće rekli bi da se oblači kao ku*va. Visi joj koža, al da je operirala rekli bi da je sva plastična. Preotvoreno obučena, al da je zatvorena rekli bi da nije dovoljno ženstvena - napisala je na Instagramu.

- Realno, izgleda bolje od ogromne većine žena njenih godina, al ne možeš Hrvatima udovoljiti. Kakav bolestan narod. Sramota. Barbara, izgledaš top, ostali ti mogu fafati. Osim kaj ne mogu pa ih to muči - dodala je.

Inače, Barbara nam je rekla kako komentare na račun svog izgleda ne čita. 

- Ne pada mi napamet to čitati. Razočarati ću komentatore, ali ne čitam što pišu. Kad sam vidjela haljinu rekla sam: 'Wow, malo je izazovna'. Nevjerojatno da nastane najveći PR oko jedne haljine - zaključila je voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Johnny86 18.11.2020.

    A zasto ne napiste recimo o humanitarnim akcijama koje radi Alex, nego samo gluposti, pa kaj ak je komentirala nije nis krivo rekla

  • 17.11.2020.

    Eto, javila sa Ognjena, inače veliki “autoritet “”za slična važna modna pitanja. Ona svoje plastične sise s ponosom ističe, nema šanse da je optuže da na njima neka haljina visi.🙄

  • Krušo Hagur 16.11.2020.

    Ovo što je ova rekla je besmislica, jer ne govore isti ljudi sad ovo sad ono. Jedni misle ovako, drugi onako. I skupe se u komentarima samo oni koji pljuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare