To je to što me zanima!

Ogorčena radnica o Ramosovoj svadbi: Tretirali su nas kao pse

Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih, priča anonimna radnica sa svadbe Sergia Ramosa i Pilar Rubio
Vidi originalni članak

Nakon što su 15. lipnja, kapetan Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Rubio (41) izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako 'glamurozni' detalji oko cijele svadbe. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji 'Salvame' otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne obožavatelje televizijske voditeljice i popularnog nogometaša. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova. 

- Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 730 tisuća kuna ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe. 

Podsjećamo, Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući Davida Beckhama (44), Luku Modrića (33) i Matea Kovačića (26). 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Hristos se rodi 25.06.2019.

    Dno dna

  • 24.06.2019.

    to nije u redu

  • kung fu panda 24.06.2019.

    Ovo je jedan dna od onih koji dodju na svadbu i prigovaraju i žale što cijelo veče ,a kad dodje ponoć ili se izgube ili stave praznu koveru

Komentiraj...
Vidi sve komentare