To je to što me zanima!

OK Zac, cure te vole, ali čemu ovo? Efronu je ispao kondom

Šetajući crvenim tepihom glumac je krenuo prema suradnici vadeći ruku iz džepa. U tom trenutku na pod mu je ispao kondom, odmah ga je uzeo s poda i stavio u džep
Vidi originalni članak

Zac Efron (24) nedavno se prošetao crvenim tepihom na premijeri svog novog filma, crtića 'The Lorax'. Prema pisanju britanskih medija, glumac je u jednom trenutku krenuo prema svojoj suradnici vadeći ruku iz džepa. No u tom trenutku iz jakne mu je slučajno ispao kondom. Nakon što je shvatio što se dogodio pokupio ga je s poda, stavio sunčane naočale i stidljivo se zakašljao držeći ruku na ustima.

Osim njega crvenim tepihom prošetali su i njegovi kolege Taylor Swift i Danny De Vito. Neko vrijeme šuškalo se o njegovoj romansi s country pjevačicom, no ona je to nedavno demantirala.

- Nismo u vezi. On je divan, no ipak nismo par - rekla je pjevačica tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres u kojem je gostovao i Zac.

Taylor je otkrila da se za Valentinovo zabavljala sa single djevojkama i uživala u brzoj hrani dok je Zac komentirao da je tog dana otišao pogledati film u kino i kuhao ručak s prijateljem.

Glumac je u prosincu prošle godine prekinuo četverogodišnju vezu s Vanessom Hudgens (22).

- Oni su još uvijek dobri prijatelji. Odluku su donijeli sporazumno. Nitko nije nikoga varao. Sad su zreliji i odrasliji - izjavio je izvor blizak glumcima nakon prekida.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MajaMustapić 24.02.2012.

    po kojoj su logici svi zakljucli da je to bas kondom??? joj dajte..

  • minchi 24.02.2012.

    ostalo mu u hlacama. i kaj sad? kolko puta ja nadjem 50kn u trapkama koje dugo nisam nosila ;D

  • churetak 24.02.2012.

    Koji debilan naslov!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare