To je to što me zanima!

Okitila se titulom: Soraja je Playboyeva zečica godine

Na izboru su predstavljene djevojke iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine koje su se fotografirale za Playboy. U finalu su bile Anastasija Buđić i Una Grujić
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer gledatelji i žiri natjecanja 'Playboy Playmate of The Year 2011. ' izabrali su Soraju Vučelić za Playboyevu djevojku godine. Iza sebe je ostavila Anastasiju Buđić i Unu Grujić. 

Na ovom izboru predstavljene su djevojke iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine koje su se fotografirale za Playboy. Neki od članova žirija pobjedu su prognozirali Uni što je na kraju ipak uspjelo Soraji koja prethodnih mjeseci nije skrivala da joj je jako stalo do te titule.

- Trebam pobijediti na natjecanju za titulu najljepše zečice jer sam, osim što savršeno fizički izgledam, psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže. Mislim da zaslužujem tu titulu jer, uz poštovanje prema ostalim natjecateljicama, imam savršeno tijelo. Kao što bi se reklo, ja sam potpuno 'pakiranje', izjavila je Soraja nedavno za srpski Puls na pitanje zašto bi baš ona trebala osvojiti titulu najljepše 'zečice'. 

Tijekom izbora, brojni obožavatelji ovih djevojaka neprestano su komentirali koja od njih je najbolja. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • rolling stone 18.01.2012.

    a nije bilo jabuke???....:-)))

  • lolita 29 17.01.2012.

    Sisaja sa glavom ko u konja!!!! Bravo za playboy

  • lolita 29 17.01.2012.

    žao mi je drugih cura jer to nije fer natjecanje!!! ima sisu ogromnu, plastičnu i glavu konja!!!! i to je playboyeva cura godine!? svašta!!! stvarno nije lijepa ali sta to čudi pa danas je rijetko koje natjecanje fer!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare