To je to što me zanima!

Okladila se na kraljevsku bebu pa je osvojila 160 tisuća kuna

Ovo je jedno od najvećih iznenađenja u kraljevskoj povijesti klađenja, budući da je koeficijent na Archieja u trenutku kada se otkrilo ime djeteta bio 100, rekao je vlasnik kladionice
Vidi originalni članak

Tijekom cijele trudnoće vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (37) Britanci su se kladili na spol, ime, datum rođenja... Kvote su bile visoke, a jedna sretnica uložila je 120 funti, odnosno tisuću kuna da će se Meghanina i Harryjeva (34) beba zvati Archie, prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kraljevske prinove žena, čiji se identitet nije otkrio, obogatila se za čak 18.120 funti, točnije 156.000 kuna. Unuk žene koja je dobila na kladionici zove se upravo Archie i svoju dobit planira čuvati za svog unuka.

- Na ime Archie uložila sam novac jer se tako zove moj unuk koji je, zapravo, rođen na isti dan kao i princ. Mislila sam da će biti zabavno ako se okladim i da će mi moj Archie donijeti sreću - objasnila je dobitnica. 

- Ovo je jedno od najvećih iznenađenja u kraljevskoj povijesti klađenja, budući da je koeficijent na Archieja u trenutku kada se otkrilo ime djeteta bio 100 - rekao je vlasnik kladionice Coral. 

Podsjetimo se, u ponedjeljak Meghan Markle i princ Harry dobili su sina koji je sedmi u redu za nasljeđe kraljevskog trona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 7

  • branimir220250 09.05.2019.

    Samo da bebać nebude na didicu, jer će mu englezi odmah dati nadimak PRCOJE❌🤢

  • 09.05.2019.

    Ne treba radit nista nek uziva na bora bori

  • burky1990 09.05.2019.

    Pa osvojila je..... i tako, te pisete gluposti, te ih ne znate ni dobro napisati. Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare