To je to što me zanima!

'Okršaj' na Facebooku: Nina Badrić odgovorila menadžeru

Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica s prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra, napisala je Badrić
Vidi originalni članak

Ivan Bubalo jučer je na Facebooku sa cijelim svijetom podijelio svoje mišljenje o Nini Badrić (44). Splitski menadžer objasnio zbog čega pjevačicu ne stavlja u kategoriju naših zvijezda, a razlog je to što nikad nije održala koncert u Splitu.

Bubalo smatra kako Nina u Splitu pjeva na otvaranju robnih kuća i na nekim eventima, ali da nije imala vlastiti koncert, a sada se u vezi cijele situacije oglasila i sama pjevačica.

- Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica s prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra, u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14.02. u BKC-u, ostalo je jako malo ulaznica. Sreća i radost - napisala je Badrić u opisu 'fotke' prepune Zetre.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • promjena 10.02.2017.

    Nina ima za glas za razliku od drugih. Ne mora se skidati da bi pjevala..

  • mousse 10.02.2017.

    Kakva si ti to diva kad se dokazuješ i opravdavaš, fali ti malo puno finoće i ženstvenosti da bi bila dama a kamoli diva.Drži se flaše kao i dosada, zato ti kile nejdu dole. Koncert u Sarajevu je dokaz da si "zvijezda" u Hrvatskoj?Ništa mi nije jasno

  • bubamara2103 09.02.2017.

    Nina, čovjek ima pravo, bolje šuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare